Autentifică-te și aplică Intră în cont 07xx - AFIŞEAZĂ Număr de telefon verificat
Trimite mesaj Salvează anunțul
JobZZ.ro

Șoferi TIR pentru Germania

3.100 EUR
ID 821069
acum 3 săptămâni
Timisoara, Timis
Domeniu de activitate

Transport

Ţară

Germania

N ACTUALA SITUATIE DE PANDEMIE PUTETI INTRA IN GERMANIA DOAR CU UN TEST COVID19.

Firma de transport din Bavaria,zona Nurnberg, cauta soferi profesionisti cat. C,E pentru a lucra pe perioada nedeterminata in Germania. Firma se ocupa preponderent cu transporturi de alimente,bauturi si materiale de constructii in special pe teritoriul Germaniei. In timpul saptamanii se intampla deseori sa parcurgeti distante mai lungi si sa dormiti in masina.,pentru aceasta primiti in plus o diurna de 24 euro/noapte si in weekend sunteti liber. Nu se fac transporturi cu masini frigorifice. De sarbatori, intre Craciun pana dupa Anul Nou si de Pastele ortodox primiti zile libere si puteti veni acasa. NU SE TRANSPORTA MARFA LA HYPER- SI SUPERMARKETURI. Toate camioanele sunt inzestrate cu cutie automata,iar firma are contract cu un autoservice in care masinile sunt reparate in caz de defectiune. Nu avem dispeceri romani care in multe cazuri isi bat joc de conationalii lor.

CERINTE:

- Sa fiti o persoana serioasa,muncitoare si disciplinata la locul de munca.

- Sa puteti conduce autocamioane de 40 t cu prelata cu semiremorca sau cu remorcă.

- Sa cunoasteti limba germana sau engleza la nivel de conversatie preferabil nivelul mediu.

BENEFICII:

- Veti fi incadrat cu contract pe Germania. Patronul este german autentic care isi respecta angajatii si plateste salariile la timp.

- Veti beneficia de asigurare medicala germana si pensie pentru anii lucrati acolo daca ati lucrat minim 5 ani in această țară.

- Nu platiti nici un fel de comision pentru recrutare.

La inceput veti beneficia de un salariu brut de 2400-2600 Euro/luna pentru masini cu semiremorca si 2600-2800 Euro/luna pentru cele cu remorca,depinde de abilitati si experiența.la acest salariu de incadrare se adauga si diurnele zilnice in medie de 500 Euro/luna,asa ca veti castiga in total in jur de 3100 - 3300 Euro brut / luna.iar salariul net depinde de clasa de impozitare la care va incadrati. In cazul in care trebuie sa conduceti noaptea intre orele 23 - 6,veti beneficia de un spor de noapte de 25%,dar asta se intampla foarte rar.

- Firma va asigura o garsoniera mobilata la care veti sta singur. Pentru chirie si utilitati vi se retine din salariu 300 Euro/luna,deci veti ramane intre 2000 - 2200 euro/luna in mana,depinde de clasa de impozitare in care va incadrati si in situatia in care chiria este deja scazuta din salariu.

- Veti primi si o masina mica de serviciu pentru a parcurge distanta intre sediul firmei si locuinta. Daca veniti cu masina personala vi se deconteaza benzina.

- Sambata si duminica sunteti liber.

Daca aveti copii in Romania ,primiti in jur de 208 Euro/luna pt. fiecare copil
La ora actuala in majoritatea zilelelor din timpul saptamanii trebuie sa dormiti in masina.

Daca acest anunt va trezeste interes va rog sa trimiteti un CV preferabil și cu poza in limba germana sau engleza cat si o fotocopie dupa carnet,tahograf si atestat la urmatoarea adresa de e-mail: tiberiu.sebo (a rond) gmail.com

Contactează utilizatorul

Șoferi TIR pentru Germania
Sebo Tiberiu
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 821069
Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici