Autentifică-te și aplică Intră în cont 07xx - AFIŞEAZĂ Număr de telefon verificat
Trimite mesaj Salvează anunțul
JobZZ.ro

Șoferi camion - contract pe Germania, salariu net

2.800 EUR
ID 821069
acum 2 luni
Timisoara, Timis
Domeniu de activitate

Transport

Ţară

Germania

Firma de transport din Bavaria ( zona Nurnberg-Bamberg) cauta soferi cat.C,E care pot conduce camioane TIR de 40 t cu prelată sau tip valiza(boxed)si semiremorca sau si cu remorca.
Pentru cei care doresc, vi se acorda posibilitatea ca după fiecare 2 luni lucrate sa veniti acasa in Romania timp de 2 saptamani.

OFERTA SALARIU: In prima luna primiti un salariu de bază de 2700 Euro brut la care se adauga sporul de pană la. 500 Euro/luna net. Incepand cu a 2-a luna salariul se ridica la 2950 Euro brut + sporul de pana la 500 Euro/luna net. Daca sunteti un sofer cu abilitati bune,va puteti orienta si nu faceti accident in prima luna ,vi se va ridica salariul la 2950 Euro dupa 1-a luna.Daca nu faceti accidente in care sa fiti vinovat primiti la fiecare 3 luni o prima de 200 Euro.La clasa de impozitare 1 in care vi se trage pentru impozit cel mai mult,puteti ajunge si la 2500 Euro net cu tot cu diurne,daca in acea luna nu sunt sarbatori legale.


Se fac transporturi doar pe teritoriul Germaniei de sud si eventual centru.
Sunteti angajat pe Germania cu acte in regulă si asugurat de pensie si sanatate. Veti primi o garsoniera in care veti sta singur si veti plati 300 euro/luna chirie impreuna cu tot cu utilitati.Daca nu aveti masina proprie, veti primi o masina mica sa puteti parcurge distanta intre locuință si sediul firmei,daca e cazul.
Se transporta indeosebi bauturi,alimente care nu necesita frigo, cateodata si materiale de construcții.
Nu platiti nici un fel de comision pentru recrutare si plasament.
In timpul saptamanii dormiti deseori in masina si primiti o diurna mai mare,insa in weekend sunteți liber si dormiti 3 nopți acasa in garsoniera.
Angajatorul este un german autentic care isi respecta angajatii si plateste salariile la timp. Sunt mai multi șoferi romani angajati acolo de mult timp.
Deja pentru 5 ani lucrati in Germania,veti primi la varsta de 65 de ani o pensie. In caz ca aveti copii minori in Romania primiti pentru fiecare copil peste 200 Euro/luna..


Asteptam de la dumneavoastra sa cunoasteti cat de cat limba germana sau engleza si sa aveti o experienta peste 2 ani. Puteti aplica un cv in ce limba doriti prin situl lajumate jobzz sau pe adresa de e-mail: tiberiu.sebo (a rond) gmail.com

Ne bucuram pentru fiecare contact telefonic sau E-Mail primit de la dumneavoastră.

NU RASPUNDEM LA SMS.

Contactează utilizatorul

Șoferi camion - contract pe Germania, salariu net
Sebo Tiberiu
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 821069
Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici