Autentifică-te și aplică Intră în cont 07xx - AFIŞEAZĂ Număr de telefon verificat
Trimite mesaj Salvează anunțul
JobZZ.ro

Șofer profesionist

2.600 EUR
ID 833945
acum 3 săptămâni
Oradea, Bihor
Domeniu de activitate

Transport

Angajări șoferi pentru transport Frigo /salariu2500-2600€
Contract de muncă Ro

Se caută 2 șoferi profesioniști pentru transport frigorific .
Salariu 2500€,-2600€ transport asigurat, dar perioada de muncă este de 8/2 acasă sau 6/2 acasă.
Pentru siguranța șoferului, angajatorul poate semna un document cum că, respectă toate prevederile legale și nu forțează șoferul să-și depășească timpii de conducere, excludem situațiile în care se aplică art. 12 din Reg. 561/2006 sau derogările Reg. 1054/2020

Sunt foarte serioși. Nu exista să streseze șoferul pentru a comite ilegalități.

Camioanele sunt foarte curate și întreținute

Nu se schimbă remorci, cel puțin 95% se lucrează cu aceeași remorca pe toată perioada și nu se fac grupaje ( pot exista rar max. 2 încărcări)

Se plătește salariul pe țară atunci când șoferul este acasă, iar Diurna începe să fie plătită în momentul în care șoferul a trecut granița Ro. Ajunge la camion, face pauza minim 9h și pleacă în cursă, dacă are cursă.
În mare parte se lucrează de zi, deoarece sunt depozite care la ora 19 maxim au închis deja, dar acum ca și în transport exista curse care necesita să-ți începi programul,, mai cu noaptea în cap! "
Da, există curse unde încarcă și descarcă șoferul și există curse cu schimb de paleti sau fără schimb de paleti. Sunt curse de Olanda, Belgia, Franța, UK, foarte puțin Germania, Italia sau Spania, iar Scandinavia deloc.
Atentie sunt șofer, nu angajator. Pe Anglia se folosește parcările Snap, atunci când nu permite la client și nu vorbesc de pauzele de weekend la client. Transport cu avion sau autocar flexbus, depinde mult de zboruri. Asistenta stradala sau depinde de situație, poate fi direct de la reprezentanță.
Garaj și facilități sunt la baza din Belgia, containere pt duș, mașini de spălat și uscător, cantină. Dar exista probabil să nu ajungi mereu la bază pt weekend

Număr de telefon +40 723313472

Contactează utilizatorul

Șofer profesionist
Cret Călin
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 833945
Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici