Anunțul a fost dezactivat!

Anunțuri similare

Număr de telefon verificat
Angajăm Cameristă pentru ApartHotel de Top în Constanța - Salariu Net
Turism / Restaurante / Hoteluri
Salariu: 4.000 LEI
Acum o zi Constanta, Constanta
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Număr de telefon verificat
Angajam electrician si ajutor de electrician - Constanta
Full time  |  Mid-Level  |  Mentenanță / Instalații / Energetică
Salariu: 4.500 LEI
Acum 2 zile Constanta, Constanta
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Număr de telefon verificat
Angajam manipulant colete in auto oras Constanta
Full time  |  Necalificat  |  Administrativ / Logistică
Salariu: confidenţial
Acum 2 zile Constanta, Constanta
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Număr de telefon verificat
Economist/Contabil dep.fin-contabilitate constanta
Full time  |  Mid-Level / Junior/Entry Level  |  Contabilitate / Traduceri
Salariu: confidenţial
Acum 3 zile Constanta, Constanta
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Număr de telefon verificat
Facturist/a - contabil/a - Baia Mare
Full time  |  Junior/Entry Level  |  Contabilitate / Traduceri
Salariu: confidenţial
Acum 4 zile Constanta, Constanta
Distribuie anunțul Salvează anunțul
JobZZ.ro

Senior Graphic Designer

5.600 LEI
ID 871450
acum 6 luni
Constanta, Constanta
Domeniu de activitate

Grafică / Webdesign / DTP,    IT,    Alt domeniu

Tip job

Full time,    Part time,    Proiect,    Alt tip

Nivel carieră

Junior/Entry Level,    Fără studii superioare,    Necalificat,    Mid-Level,    Student

duplicate
1

Candidatul Ideal

CANDIDATUL IDEAL este:
Interesat(ă) să lucreze în domeniul fondurilor nerambursabile și a consultanței în afaceri Absolvent de studii universitare în domeniul design, comunicare, marketing sau relații publice Cu capacitatea de procesare și analiză a informațiilor primiteCu atitudine pozitivă și proactivă

CANDIDATUL IDEAL are:
Experiență relevantă - Candidatul ar trebui să aibă cel puțin 5 ani de experiență în design grafic și să aibă o portofoliu solid care să demonstreze experiența sa în diverse proiecte. Cunoștințe avansate în design - Candidatul ar trebui să aibă cunoștințe avansate în software-uri de design grafic, cum ar fi Adobe Creative Suite și Sketch, și să fie capabil să creeze design-uri de înaltă calitate și inovatoare. Candidatul ar trebui să aibă cunoștințe avansate în crearea și editarea de conținut video Abilități de comunicare și colaborare - Candidatul ar trebui să aibă abilități excelente de comunicare și să poată colabora cu alte departamente și echipe pentru a crea design-uri coezive și integrate. Creativitate și inovație - Candidatul ar trebui să aibă o gândire creativă și inovatoare și să fie capabil să genereze idei noi și să ofere soluții pentru probleme complexe. Capacitatea de a lucra sub presiune - Candidatul ar trebui să fie capabil să lucreze sub presiunea termenelor limită strânse și să gestioneze mai multe proiecte simultan. Receptivitatea la feedback și capacitatea de auto-îmbunătățire - Candidatul ar trebui să fie deschis la feedback și să fie capabil să învețe din experiențele anterioare pentru a se îmbunătăți în timp. Cunoștințe de bază SEO - constituie avantaj Cunoștințe de bază Web design - HTML/CSS - constituie avantaj Cunoașterea limbii maghiare și engleze reprezintă avantaj.
Descrierea jobului
Responsabilități principale:
Crearea și dezvoltarea conceptelor și design-urilor grafice pentru diverse proiecte, inclusiv print, digital, social media și alte canale de comunicare. Crearea și editarea conținutului video de promovare a companiei Crearea, actualizarea și menținerea unui brand consistent în toate canalele de comunicare. Colaborarea în cadrul departamentului de marketing și alte echipe pentru a dezvolta soluții eficiente și inovatoare pentru problemele de design. Crearea de prezentări de design pentru a prezenta conceptele către clienți și echipa de management. Răspuns rapid la feedback-ul și cerințele clienților pentru a livra produsele finisate la timp. Rămânerea la curent cu tendințele și noile tehnologii în domeniul design-ului grafic. Promovarea imaginii companiei, atât în mediul online, cât și în offline Propunerea și implementarea de concepte de marketing pentru promovarea serviciilor companiei, creșterea notorietății brandului și atragerea de clienți noi Menținerea relației cu furnizorii de materiale, servicii și partenerii media Activități organizatorice și administrative Organizarea și participarea la diferite evenimente sau conferințe Îngrijirea aspectului vizual al companiei în cadrul birourilor din țară.

Asteptam CV

Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici