Autentifică-te și aplică Intră în cont Trimite mesaj Salvează anunțul
JobZZ.ro

Proiect revanzatori

ID 872269
acum 2 săptămâni
Targu Mures, Mures
Domeniu de activitate

Achiziţii,    Administrativ / Logistică,    Construcţii / Amenajări,    Imobiliare,    Vânzări

Tip job

Part time,    Proiect

Nivel carieră

Junior/Entry Level,    Fără studii superioare,    Necalificat,    Manager/Executiv,    Mid-Level

Permis de conducere
Categoria B

Se caută colaborator agent de vânzări
Sunteți un agent de vânzări talentat și motivat în căutarea unei noi provocări? Îți dorești sa lucrezi cu un portofoliu de produse inovatoare și să faci parte dintr-o echipă internațională? Dacă răspunsul este da, te așteptăm sa faci parte din echipa noastră de agenți de vânzări.
Oferim un portofoliu diversificat de produse, stații de încărcare electrică, panouri solare, generatoare de energie, pompe de căldură și multe altele. Produsele noastre au acoperire internațională, deci nu contează unde vă aflați. În calitate de colaborator, agent de vânzări, vei lucra pe bază de contract și vei avea acces la CRM-ul nostru, care include o listă de clienți și detaliile acestora. Acest lucru te va ajuta să te concentrezi pe vânzări și să construiești relații cu clienții.
De asemenea, oferim tuturor colaboratorilor noștri agenți de vânzări resurse de marketing, inclusiv elemente grafice, campanii de e-mail și comunități de oameni în care puteți comunica și cere informații de la alți colegi. Acest lucru vă va ajuta să prezentați produsele noastre în cel mai bun mod posibil și să vă creșteți șansele de a face o vânzare.

Detaliile de punere în funcțiune vor fi discutate în timpul interviului. Oferim comisioane competitive, astfel încât veți fi răsplătit pentru munca asiduă și dedicare. Căutăm agenți de vânzări care sunt orientați spre rezultate și au un istoric dovedit de succes în vânzări. Dacă aveți experiență de vânzare în sectorul energiei sau al durabilității, acesta este un plus.
Pentru a aplica va rugam sa ne contactați la nr. 0786487308. Așteptăm un scurt CV din partea ta pentru a ne putea cunoaște mai bine.

Contactează utilizatorul

Proiect revanzatori
Turba Sebastian
ID 872269
Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici