Anunțul a fost dezactivat!
JobZZ.ro

Mecanic utilaje agricole / construcții civile, Guyana Franceză

2.900 EUR
ID 877871
acum o lună
Voluntari, Bucuresti-Ilfov
Domeniu de activitate

Alt domeniu,    Maşini / Auto,    Inginerie / Tehnologie,    Agricultură / Silvicultură

Ţară

Altă ţară

Tip job

Full time

Nivel carieră
Mid-Level
Permis de conducere
Categoria B
Limbi străine
Franceză,    Engleză

Intra Interim, agent de muncă temporară Autorizat de către Ministerul Muncii, activează pe piața de recrutare din 2018. Suntem prezenți atât in România, cât și în Franța, Belgia sau Germania pentru ca misiunea dvs să fie un adevărat succes!

Angajăm mecanici întreținere și reparații utilaje agricole / construcții civile cu minim 2 ani experiență în domeniu, pentru detașare în Guyana Franceză / Insula Martinica.

Cerințe obligatorii:
- Experiența în domeniu
- Permis de conducere categoria B
- Cunoașterea limbii franceze sau engleze la nivel mediu
- Cunoștințe ale marcilor Volvo, Hyundai, Merlo și ale motoarelor Tier 4 final și Cummins

Atribuții și responsabilități:
- Se lucrează pe mașini marca John Deere - Tractoare John Deere 6M + 6R + (mașini care taie trestie de zahar John Deere CH570)
- Se repară utilaje folosite în construcții: excavatoare, încărcătoare, basculante, gradatoare, compactoare, buldozere, generatoare
- Asamblare de echipamente noi, întreținere de rutina a mașinilor (ulei, verificări, epurări), diagnosticarea defectelor care pot fi de origine hidraulică, pneumatică, electrică, mecanică, ajustări și teste, repararea sau schimbul pieselor, redactarea fișelor de intervenție.

Oferta și condiții de muncă:
- Salariu 2900 euro net/lună
- Program mediu 39 ore/săptămână
- Asigurare de sănătate Allianz
- Cazare și transport asigurate de către angajator - cameră individuală pentru fiecare persoană
- Plata de către angajator a 3 bilete de avion tur-retur pentru deplasarea din Guyana Franceză / Martinica către casă, pentru concediile de Paște, Crăciun și din vară, pe parcursul unui an de zile lucrat
- Contract pe perioadă nedeterminată în România, cu detașare 6 luni în Franța și cu posibilitate de prelungire a acestei detașări până la 18 luni
- 0 taxe sau comisioane pentru angajare.
Ți-am stârnit interesul? Contactează-ne pentru mai multe detalii la numerele de telefon din anunț, în intervalul orar 10:00-17:00 de luni până vineri.

Pentru mai multe detalii despre companie și despre angajații noștri, puteți accesa site-ul nostru oficial Intra Interim.

Prin apelarea numărului de telefon afișat în anunț sau prin trimiterea de mesaje către acesta vă exprimați în mod liber și neechivoc consimțământul privind furnizarea informațiilor necesare derulării procesului de recrutare cu societatea HR Intra Interim SRL. Consimțământul poate fi retras oricând. Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrării pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici