Autentifică-te și aplică Intră în cont Trimite mesaj Salvează anunțul
JobZZ.ro

Manipulanti marfa depozit

2.400 LEI
ID 817526
acum 5 zile
Timisoara, Timis
Domeniu de activitate

Administrativ / Logistică

Tip job

Full time

Nivel carieră

Necalificat,    Junior/Entry Level

Cautam manipulanti marfa depozit pentru unul din clientii nostri ce are ca obiect de activitate distributia de produse din lemn. Obiectivul principal al postului este executarea optima a activitatilor de manipulare a marfurilor in depozit si a activitatilor de coletizare, infoliere, ambalare si etichetare a marfurilor pregatite pentru livrare si preluare, in conformitate cu procedurile si instructiunile de lucru in vigoare.

Locuri disponibile: 4 in Timisoara (Remetea Mare)


Cerinte:
Minimum 3 luni experienta intr-o pozitie similara;
Studii medii;
Orientare catre munca in echipa;
Rezistenta la efort si stres;
Seriozitate


Responsabilitati:
Executa activitati de manipulare a marfurilor in depozit si asigura deservirea manuala cu marfa a utilajului din dotarea echipei, sub coordonarea directa a stivuitoristului;
Coletizeaza, infoliaza, ambaleaza si eticheteaza marfurile pregatite pentru livrare si preluare;
Respecta intocmai modul de organizare si depozitare a marfurilor in zona sa de activitate;
Realizeaza corect si in deplina siguranta operatiunile de manipulare marfa;
La solicitarea superiorului direct, participa la toate inventarele organizate in cadrul punctului de lucru

Programul de lucru este in schimburi 8 ore /zi: 06:00 14:30 si 15:00 23:30 cu pauza de jumatate de ora.Va rugam sa includeti urmatoarea clauza in CV-ul dvs. (sau in alte documente de cerere ori intr-un mesaj adresat noua): Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale continute in documentele trimise catre Smart Solutions Recruitment SRL, pentru scopurile necesare desfasurarii procesului de recrutare in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 (asa-numitul GDPR). Consimtamantul este voluntar si poate fi retras in orice moment. Retragerea consimtamantului nu afecteaza legalitatea procesarii bazate pe consimtamant inainte de retragerea acestuia.
Daca doriți sa luam in considerare candidatura dvs. si in viitoarele recrutari, va rugam sa includeti si o clauza suplimentara cu urmatorul continut: Consimt la prelucrarea datelor mele personale continute în documentele trimise catre Smart Solutions Recruitment SRL si ca aceasta sa implementeze viitoare procese de recrutare in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 (asa-numitul GDPR). Consimtamantul este voluntar si poate fi retras in orice moment. Retragerea consimtamantului nu afecteaza legalitatea procesarii bazate pe consimtamant inainte de retragerea acestuia.

Contactează utilizatorul

Manipulanti marfa depozit
Smart Solutions Romania | Smart Solutions Recruitment SRL
ID 817526
Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici