Ordonat a si disciplinat a;
Capabilitatea sa pregateasca produse alimentare reci si calde in conformitate cu meniul restaurantului;
Atitudine orientata catre client politete, abilitati bune de comunicare, persoana energica si amabila;
Rezistent a la stres;
Atitudine pozitiva si concilianta in relatiile cu clientii si colegii;
Disponibilitate de a lucra in ture.
Răspunde de curatenia spatiului de lucru si spatiilor adiacente;
Pregăteşte echipamentul de bucătărie pentru a fi folosit;
Răspunde de întreţinerea suprafeţelor şi ariilor de lucru;
Asigură curăţirea echipamentului de bucătărie şi respectarea normativelor igienico-sanitare în vigoare;
Asigură servirea meselor beneficiarilor în condiţii corespunzatoare de igienă şi de securitatea bunurilor;
Răspunde de obiectele de inventar pe care le are in gestiune, le predă la schimb şi nu are voie să înstrăineze alimente şi obiecte de inventar aflate în gestiunea instituţiei;
Respecta retetele si toate termenele de valabilitate ale produselor;