Autentifică-te și aplică Intră în cont 07xx - AFIŞEAZĂ Număr de telefon verificat
Trimite mesaj Salvează anunțul
JobZZ.ro

Ingrijitori ptr. batrani pentru azile din Germania

2.600 EUR
ID 871978
acum 3 săptămâni
Timisoara, Timis
Domeniu de activitate

Asistență socială

Ţară

Germania

Firma Germana de plasament angajeaza cu contract pe Germania ajutor ingrijitori batrani cat si ingrijitori calificati pentru azile de batrani din Germania,femei cat si bărbați. Se cere cunoasterea limbii germane cel putin la nivel incepator,nu e nevoie de o diploma de limba pentru ajutor ingrijitori batrani,pentru ingrijitorii calificati cat si pt. asistenti medicali e nevoie de o diploma nivel B2. Cazarea se ofera de obicei la azilele de batrani,unele ofera cazare gratuita altele nu,insa sunt mai ieftine decat afară.

Salariul unui ajutor ingrijitor batrani pentru inceput este de 2603 Euro net (in mana) pt 35 ore de lucru pe saptamana daca nu primiti cazare gratuita la azil,asta inseamna un salariu brut de 14 Euro/ora + o diurna zilnica de 65 Euro. Daca primiti o cazare gratuita la azil ,atunci primiti o diurna de 20 Euro/zi si ajungeti la un salariu brut de 2680 Euro/luna,asta inseamna un salariu net de aproximativ 1900 - 1950 Euro/luna. Daca aveti copii minori acasă mai primiți pentru fiecare copil peste 200 Euro/luna.Daca se lucreaza noaptea , la sfarsit de saptamana , sau ore suplimentare se plateste in plus.Daca cineva are diploma de Altenpfleger ( ingrijitor batrani calificat cu scoala postliceala) recunoscuta in Germania , sau una de asistenta medicala sau infirmiera complet alta salarizare. Postul de ajutor ingrijitor batrani este socotit in Germania ca munca necalificata,insa nici pretentiile nu sunt atat de mari ca la cele calificate.In principiu azilele de batrani va ajuta sa va calificati mai departe in Germania si sa primiti un salariu mai mare.Aceste cifre sunt numai o propunere(aproximare) in caz de nevoie putem sa mai negociem. Contează mult experianța si abilitățiile.

CV-urile le puteți trimite indiferent in ce limbă pe adresa de E-Mail: tiberiu.sebo ( a-rond) gmail.com sau la rubrica "mesaj" de pe acesta pagina. Cu drag va stam la dispozitie si la nr.de telefon afisat.

NU RASPUNDEM LA SMS.

Contactează utilizatorul

Ingrijitori ptr. batrani pentru azile din Germania
Sebo Tiberiu
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 871978
Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici