Autentifică-te și aplică Intră în cont Trimite mesaj Salvează anunțul
JobZZ.ro

Hotel Castelnor 4* Sibiu/Paltinis angajeaza Chef Bucatar/Buc

Salariu confidenţial
ID 853703
acum 6 zile
Sibiu, Sibiu
Domeniu de activitate

Turism / Restaurante / Hoteluri

Tip job

Full time

Nivel carieră

Mid-Level

Castelnor este amplasat în stațiunea Păltiniș, la doar 30 de km de Sibiu, într-un decor natural irezistibil. Dotările elegante, îmbinate armonios, sunt completate de servicii de excepție gândite să susțină integral sloganul de brand - Passport to Comfort. Castelnor este cel mai nou resort premium inaugurat în Păltinis, gândit să le ofere oaspeților facilități de confort excepționale. Locația este deschisă atât pentru sejururi individuale, cât și pentru evenimente private de grup sau corporate. Întregul staff este special instruit în a asigura maximul de confort și ospitalitate pentru fiecare vizitator care vizitează locația. Echipa Castelnor, tanara, energica si dedicata oaspetilor este probabil una dintre cele mai bune echipe hoteliere din tara.
Cerinte:
• Experienta in domeniu de minim 3..4 ani,
• Persoana responsabila, organizata, capabila sa lucreze in echipa, atenta la detalii,
• Pasiune pentru arta culinara, spirit inovator, in permanenta cautare de gusturi noi,
• Atitudine pozitiva, entuziasta, dinamica,
• Diploma de bucatar.
Conditii:
• Un salariu competitiv, in funcție de nivelul de calificare și experienta,
• Tichete de masa,
• Prime si bonusuri in functie de performanta,
• Oportunitati de training formare profesionala


Responsabilitati:
• Creeaza si executa preparate elaborate, conform comenzilor primite,
• Asigura si verifica calitatea produselor,
• Pregateste preparatele in conformitate cu standardele in vigoare,
• Rigurozitate in regulile de igiena in alimentatia publica,
• Respectarea timpului de executie al preparatelor,
• Asigura implementarea si mentinerea standardelor de pastrare si depozitare a produselor si preparatelor realizate cu respectarea normelor igienico-sanitare in vigoare,
• Verificarea stocului de marfa, a necesarului de aprovizionat, identificarea de furnizori cu potential mai bun, metode de depozitare, inventariere, actualizarea si diversificarea meniului in functie de sezon,
• Pastrarea in bune conditii a ustensilelor si aparaturii,
• Cunostinte de tehnici culinare, procese tehnologice,
• Participarea activa in realizarea comenzilor alaturi de ceilalti colegi,
• Coordonarea intregii echipe.

Contactează utilizatorul

Hotel Castelnor 4* Sibiu/Paltinis angajeaza Chef Bucatar/Buc
sandu raluca | SC PRIME TIME RESORT SRL
ID 853703
Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici