Autentifică-te și aplică Intră în cont Trimite mesaj Salvează anunțul
JobZZ.ro

Electrician auto

Salariu confidenţial
ID 827012
acum o săptămână
Constanta, Constanta
Domeniu de activitate

Maşini / Auto

Tip job

Full time

Nivel carieră

Mid-Level

Concept Grup-Rul SRL este un service autorizat R.A.R. situat in Constanta str. Interioara 4, specializat în domeniul întreținerii și reparaților pentru autoturisme și autoutilitare de până la 3.5t.
Detinem in dotare 13 elevatoare, stand de directie, stand de franare si suspensii, echipamente de diagnosticare de ultimă generație si multe altele. Stim ca temperaturile au crescut iar vremea rece a trecut, insa, sunt de mentionat si cele doua centrale de mare putere care fac o atmosfera de lucru mult mai “calduroasa” pe timp de iarna.
Promisiunea noastra pentru clienti este “Un partener de incredere”, iar in cadrul echipei functionam dupa deviza: “Un coleg de incredere”. Astfel, ne bucuram sa putem spune ca avem o echipa faina, care stie sa se bucure sau sa-ti fie alaturi atunci cand ai nevoie.  
Totodata, punem la dispozitie:
-sala de mese;
-vestiar;
-intrevederi de coching;
-team building;
-suntem parteneri Napoca Rally Academy si Simone Tempestini;
-o echipa de care suntem mandrii si unde timpul petrecut impreuna conteaza;
Cum dorim sa marim echipa noastra, avem nevoie de un coleg care sa aiba experienta in electrica auto si care sa stie ce inseamna:
-diagnosticarea disfuncționalitatilor la sistemul electric al autovehiculelor;
-executarea lucrarilor de intretinere si reparatie ale echipamentelor de producere si stocare a energiei electrice, aparaturii de bord, sistemelor de aprindere si pornire, echipamentului de iluminare și semnalizare, precum si ale instalatiilor auxiliare ale autovehiculelor;
-instalarea, reglarea şi repararea partior electrice ale autovehiculelor (alternatoare, electromotoare, stergatoare, faruri, etc.), demontari/ remontari echipamente electrice, reconditionarea instalatiilor electrice, etc.
Salariul pe care il oferim porneste de la 2700 ron, insa este limitat doar de ceea ce esti pregatit sa faci.
Daca a sunat bine ce ai citit pana acum si mai ramane doar sa te convingi, suna la numarul de telefon 0748 145 772 sau depune un CV pe adresa de email elena.bucur@grup-rul.ro .
Te asteptam in echipa noastra!

Contactează utilizatorul

Electrician auto
Concept Grup-Rul SRL
ID 827012
Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici