Autentifică-te și aplică Intră în cont Trimite mesaj Salvează anunțul
JobZZ.ro

Companie artistică angajează asistent manager

Salariu confidenţial
ID 875128
acum o săptămână
Sibiu, Sibiu
Domeniu de activitate

Secretariat / Office / Back Office,    Resurse Umane / Psihologie,    Marketing / Cercetare de piață

Tip job

Full time

Nivel carieră

Junior/Entry Level

Anunț de angajare extraordinar pentru postul de Asistent Manager în cadrul companiei noastre artistice!

Ești o persoană pasionată de lumea spectacolului și a magiei? Îți dorești să faci parte dintr-o echipă dinamică și să contribui la organizarea unui turneu național de spectacole de magie pentru copii? Atunci acesta este momentul perfect pentru tine să te alături echipei noastre!

Căutăm un Asistent Manager talentat și dedicat, care să ne ajute să transformăm visurile în realitate și să aducem magia în viețile copiilor din întreaga țară. Datorită spectacolelor noastre captivante și educative, am câștigat o reputație solidă în industrie și suntem hotărâți să continuăm să inspirăm și să încântăm publicul nostru tânăr.

Ce așteptăm de la tine?

1. Experiență în domeniul evenimentelor: Ai lucrat în organizarea de evenimente sau ai experiență în domeniul artistic? Cunoști etapele și procesele implicate în organizarea unui spectacol de succes? Aceste abilități sunt esențiale pentru a fi un asistent manager eficient în cadrul echipei noastre.

2. Abilități de organizare și gestionare a timpului: Vei lucra într-un mediu dinamic și într-un turneu național, așa că capacitatea ta de a prioritiza, de a coordona și de a gestiona eficient resursele și programul este esențială.

3. Excelente abilități de comunicare: Vei interacționa cu artiștii, echipa tehnică, partenerii și părinții copiilor, așa că abilitățile tale de comunicare, atât verbale, cât și scrise, trebuie să fie remarcabile.

4. Creativitate și inovație: Suntem o companie artistică și ne dorim întotdeauna să ducem experiențele noastre spectaculoase la un nivel superior. Dacă ai idei creative, inovatoare și îndrăznețe, vei avea ocazia să le pui în practică și să contribui la creșterea succesului nostru.

5. Pasăre pentru detalii: Atentia la detalii este cruciala in organizarea unui spectacol de magie reusit. Vei fi responsabil de coordonarea logistică, gestionarea bugetului și asigurarea că fiecare detaliu este în ordine pentru ca spectacolele noastre să fie impecabile.

Dacă ești o persoană entuziastă, cu abilități organizatorice de excepție și o pasiune pentru a aduce bucurie în viețile copiilor prin intermediul magiei, atunci ne dorim să te cunoaștem!

Alătură-te echipei noastre și fii parte dintr-o călătorie magică care va lăsa amprente în inimile copiilor și a familiilor lor în întreaga țară!

Pentru a aplica, te rugăm să trimiți CV-ul tău și o scrisoare de intenție la adresa de email [email protected]. Vom analiza cu atenție fiecare candidatură și vom lua legătura cu cei selectați pentru interviuri.

Vino alături de noi și ajută-ne să aducem magia în viețile copiilor!

Marcu Alexandru
Executive Director

Contactează utilizatorul

Companie artistică angajează asistent manager
Marcu Alexandru
ID 875128
Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici