Autentifică-te și aplică Intră în cont Trimite mesaj Salvează anunțul
JobZZ.ro

Caut loc de munca în cadrul unui birou notarial

ID 702109
acum 3 luni
Iasi, Iasi
Domeniu de activitate

Drept

Tip job

Full time

Persoana cu studii superioare, 33 de ani, caut loc de munca în cadrul unui birou notarial ca tehnoredactor acte notariale sau ca delegat în relația cu OCPI.
Mentionez ca, pe langa experienta obtinuta in domeniul privat, mai detin si experienta de 1 luna de zile ca delegat notarial in relatia cu OCPI IASI ( desi pare putin, in acest timp, am invatat sa intocmesc dosare si sa înregistrez în eterra diferite extrase, intabulări simple, cu ipoteca, prima casa, dezmembrări, alipiri) dar și sa depun și sa comunic actele la OCPI.
Din pacate nu am experienta in tehnoredactarea actelor notariale, însă pot lucra pe un anumit draft în Word, tehnoredactez rapid și pot învăța destul de repede tehnica de întocmire a actelor notariale.
În același timp menționez ca dețin minime cunoștințe de drept și am experiență în tehnoredactarea "actelor oficiale" întrucât am lucrat ca asistent manager la anumite firme din București și una dintre atribuțiile mele de serviciu era sa tehnoredactez diverse cereri, plângeri, etc. fapt pentru care am colaborat foarte mult cu avocații firmei din care făceam parte.
Cer și ofer maximă seriozitate
Cer salariu minim net de 1500 lei
Aștept ofertele dvs. prin mesaj pe site sau la telefon 0747576282

Contactează utilizatorul

Caut loc de munca în cadrul unui birou notarial
Laurentiu
ID 702109
Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici