Hotelul de lux de 4 stele oferă o poziție de Bucătar / Chef de Partie cu începere imediată disponibilă.
Hotelul dispune de o Brasserie standard 2AA Rosette, un spațiu generos pentru nunți și evenimente, precum și un restaurant pentru micul dejun și ceaiul de după-amiază.
Salariu anual este £29,250, plătit lunar, în funcție de experiența candidatului și un stagiu de probă de 3-6 luni.
Se oferă cazare, la o rată foarte competitivă de aproximativ £10 pe zi.
Concediile se vor lua în luna ianuarie și în prima parte a lunii februarie, în fiecare an, timp de 5 săptămâni, conform drepturilor prevăzute de legea din Marea Britanie; excepții vor fi făcute doar pentru o perioadă limitată de timp, pe parcursul anului, în circumstanțe speciale.
Uniforma va fi asigurata de hotel. Pantofii de siguranță vor fi asigurați de către candidat.
O masa va fi oferită tuturor angajaților la ora 11 dimineața, fie în timpul serviciului, fie în afara acestuia.
Numărul de ore de lucru pe săptămână este aproximativ 45, cu posibilitatea de a lucra suplimentar atunci când este necesar, cu plată separată. În general, orele sunt distribuite pe parcursul a 5 zile lucrătoare, cu 2 zile libere, cu excepția cazurilor în care este necesar altfel.
Această companie și grup de succes sunt capabile să ofere condiții excelente de lucru, precum și oportunități pentru dezvoltare și promovare.
Descrierea jobului
Conditii:
- permis de muncă. In cazul în care nu detineti permis putem accesa hoteluri care ofera sponsorizare
- să dețineți cunoștințe rezonabile în ceea ce privește aspectele culinare dintr-un spectru variat al bucatariei
- să aveți abilități solide în pregătirea și servirea alimentelor la un standard ridicat.
- să dovediți o etică de lucru excelentă
- să aveți o înțelegere și experiență extinsă în domeniul sănătății și securității, precum și în cel al igienei alimentare
Doriti sa aplicati pentru o pozitie de Sous Chef sau Head Chef? Va rog apelati la numarul 0763699001