Autentifică-te și aplică Intră în cont 07xx - AFIŞEAZĂ Număr de telefon verificat
Trimite mesaj Salvează anunțul
JobZZ.ro

Bona/menajera interna

5.400 LEI
ID 830548
acum 3 săptămâni
Chitila, Bucuresti-Ilfov
Domeniu de activitate

Au pair / Babysitter / Curăţenie

Suntem o familie compusă din 4 membrii: 2 adulți (părinții) și 2 copii, unul de 5 ani și jumătate și unul de 7 ani și jumătate, locuim în Buftea, la casă cu curte. Avem nevoie de o doamnă angajată intern, pentru atribuții legate de casă și de copii. În condiții normale, copiii sunt la școală și la grădiniță până la ora 16,00 (cel mare a fost la școală chiar și în perioada pandemiei), iar după școală mai au diverse activități extra aprox. 1 oră. Cel mic mai are 1 an de grădiniță, după care va fi la aceeași școală cu cel mare; părinții sunt la serviciu până la ora 20,00.
Cerinte: îngrijirea copiilor plus menaj vila, gatit, spălat și călcat. Ajută familia la treburile gospodărești. Acasă copiii servesc micul dejun și cina, parinții doar cina. Prânzul se servește doar în zilele în care copiii nu sunt la școală/grădi și parinții în zile nelucrătoare, când nu sunt la serviciu. NU doarme cu copiii decât în situații extreme, nu duce/aduce copiii de la școală/grădiniță, nu cară cumpărăturile.
Disponibilitate pentru colaborare de minim 2 ani. Doamna trebuie să fie în putere, blândă, educată, NEFUMĂTOARE, vaccinata COVID-19, sănătoasă, cu bun simț, atentă la detalii și foarte harnică. capabilă să plece singură cu copii în vacanțe. Vă rugăm să țineți cont de cerințele de mai sus înainte de a ne contacta. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Program: 2 săptămâni lucrează și 2 săptămâni este liberă (pleacă acasă).
Oferim: cazare (dormitor și baie separată), masă, 2700 lei/ 2 săptămâni, 5400 lei pentru 4 săptămâni. Se poate cu carte de muncă dacă se scad dările din salariu.
Disponibilitate imediată!

Contactează utilizatorul

Bona/menajera interna
Familie
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 830548
Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici