Autentifică-te și aplică Intră în cont 07xx - AFIŞEAZĂ Număr de telefon verificat
Trimite mesaj Salvează anunțul
JobZZ.ro

Barmanita/ospatarita

2.300 EUR
ID 869688
acum o săptămână
Braila, Braila

loc de munca la o firma germana pe vapor de croaziera localitatea Koblenz.
program de lucru 09-18.30 . + ore suplimentare in anumite zile care sunt platite extra 15 euro brut pe ora.mancarea si bauturile racoritoare + cafea se pot servi gratuit la bordul navei.plecarea undeva la sfarsitul lui martie inceputul lui aprilie.perioada de contract aprilie-octombrie.
anuntul este adresat pentru o doamna sau domnisoara in functia de barman/ospatar care doreste sa plece impreuna cu mine eu lucrand la aceeasi firma in functia de marinar.
conditii esentiale: limba germana sau engleza cel putin la nivel conversational,experienta in domeniul horeca ( barman/ospatar)
de preferat fara obligatii avand in vedere ca contractul este pe o perioada de 7 luni cu posibilitate de prelungire anul urmator pe un an de zile.
salariul este in jur de 2500 euro brut pe luna + orele suplimentare 15 euro brut pe ora.locuim impreuna in oras,cazarea ne este asigurata de angajator.contractul este german full option :asigurare medicala pensie etc. drumul de sosire si cel de intoarcere la sf contractului este decontat de angajator
de preferat zona Braila-Galati pentru a putea sa ne cunoastem si sa vorbim si fata in fata .
pentru mai multe detalii contactati telefonic sau mesaj.
rog si ofer seriozitate Publi24_1674544

Contactează utilizatorul

Barmanita/ospatarita
Crenea Laurentiu
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 869688
Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici