Anunțul a fost dezactivat!
JobZZ.ro

Soferi camion de 7,5 t pt. Germania

3.000 EUR
ID 798424
acum 7 luni
Timisoara, Timis
Domeniu de activitate

Transport

Ţară

Germania

Tip job

Full time

Nivel carieră
Mid-Level,    Manager/Executiv,    Junior/Entry Level
Limbi străine
Germană

Firma germana angajeaza șoferi camion de 7,5 t cu care se fac curse doar in regiune si veniti in fiecare seara la cazare. In weekend sunteti liber. Trebuie sa cunoasteti limba germana sau engleza cat de cat la nivel de conversatie. Venitul pe care il incasati este in jur de 3000 Euro net/luna.

Salar de incadrare 13,20 Euro/ora = 2121 Euro brut la care se adauga o diurna pentru fiecare zi lucrata de 65 Euro net. Vi se asigura contra cost o cazare intr-o camera in care veti sta singur. In total veti avea un venit lunar aproximativ de 3000 Euro net,in functie de experiență si abilitați.

Contractele sunt pe Germania si vi se trimit acasa in Romania si le veti semna inainte de a veni in Germania.
Sunteti angajat de firma noastra intermediara si nu de firmele de transport,iar noi va repartizam la firmele care au nevoie temporara de soferi camion,nu veti ajunge somer niciodata. Un ultima vreme sunt tot mai putine firme care vor sa angajeze soferi pe termen nelimitat.



Asteptam CV-urile dumneavoastra chiar si in lb. romana la adresa de e-mail: tiberiu.sebo ( a-rond) gmail.com sau va stam la dispozitie la nr. de telefon afisat. Ne bucuram si pentru un mesaj primit pe acest site .

NU raspundem la SMS.

Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici