JobZZ.ro

Angajam Reprezentanti Vanzari Arad & Timisoara

3.000 LEI
ID 855391
acum 5 zile
Timisoara, Timis
Domeniu de activitate

Vânzări

Premium Fenster

Cu o experiență de peste 20 ani pe piața din România ne-am facut remarcați prin respectul față de clienții noștri, promptitudine și calitatea lucrărilor executate.

premiumfenster.ro

Oferim 2 posturi disponibile in orasul ARAD & Timisoara pentru Reprezentant Vanzari in showroom-urile noastre cu ferestre si usi din geam termopan, tamplarie pvc.


Candidatul Ideal Cerinţe necesare ocupării postului:

Studii superioare – de preferat tehnice sau economice.

Persoană tânără, dinamică, flexibilă.

Aptitudini necesare ocupării postului:

Cunoştinţele în domeniul tâmplăriei din PVC sau din Aluminiu precum si experienta in utilizarea de programe de ofertare de tamplarie PVC sau Aluminiu sau de programe de proiectare in constructii.

Cunostintele din domeniul arhitecturii, design-ului sau constructiilor constituie un avantaj. Cunoasterea uneia sau mai multor limbi straine constituie un avantaj

Cunoştinţe de operare PC: Ms Office Flexibilitate, excelente abilitaţi de comunicare şi de lucru în echipă;

Descrierea jobului Responsabilităţi:

Realizeaza activitatea de vanzare a produselor fimei incepand cu partea de ofertare si continuand cu urmarirea comenzii respective pana la finalizarea acesteia, trecand prin toate etapele specifice acesteia:

prezentarea produselor firmei, proiectarea si realizarea ofertei de pret in software-ul specific, incheierea contractului de vanzare cumparare, lansarea in executie a comenzii dupa masuratorile in teren, programarea si urmarirea montajului si a fluxurilor financiare.

Mentinerea si gestionarea relatiei cu clientii respectivi ce implica urmarirea stadiului comenzilor acestora, urmarirea situatiei financiare si a livrarii sau montajului comenzilor. Comunica si colaboreaza cu departamentele financiar – contabil, productie si livrari referitor la comenzile acestor clienti.

In caz de necesitate vine in ajutorul colegilor de departament preluand din clientii sau comenzile acestora pentru eficientizarea activitatii de vanzare.

Participă activ la şedinţele departamentale; vine cu sugestii de îmbunătăţire pentru atingerea obiectivelor firmei si pentru imbunatatirea activitatii proprii si in departament.

Se oferă: Pachet salarial în funcţie de experienţa si abilitatile candidatului, cu posibilitate de negociere ulterioara. Mediu de lucru tânăr şi atractiv Condiţii moderne de muncă.

Contactează utilizatorul

Angajam Reprezentanti Vanzari Arad & Timisoara
Florin
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 855391
Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici