Autentifică-te și aplică Intră în cont Salvează anunțul
JobZZ.ro

Angajăm inginer electronist/automatist

Salariu confidenţial
ID 818206
acum 5 zile
Satu Mare, Satu-Mare
Domeniu de activitate

Inginerie / Tehnologie

Tip job

Full time

Nivel carieră

Mid-Level

Compania sătmăreană PLASTICA SRL angajează INGINER ELECTRONIST/AUTOMATIST cu normă întreagă – în industria maselor plastice (pentru ambalaje flexibile), care va fi responsabil de automatizarea și întreținerea electronică a utilajelor.

Cerințe:
- Studii superioare în domeniul electronicii/automatizărilor;
- Vechime pe un post similar: minim 3 ani;
- Experiența într-o companie producătoare de mase plastice reprezintă un avantaj (reprezintă și un bonus pentru salarizare);
- Cunoștințele de limba engleză reprezintă un avantaj;

Căutăm o persoană dinamică, care are cunoștințe solide de electronică și depanare industrială, cunoștințe de operare pe calculator și programare PLC, experiență în instalare și mentenanță echipamente electrice & electronice, automatizări, vedere optimă, stare de sănătate bună, dexteritate.

Disponibilitate pentru relocare la Satu Mare, dacă este cazul.

PLASTICA SRL Satu Mare este cea mai modernă fabrică de profil din România datorită investițiilor majore în tehnologie performantă și utilaje de ultimă generație. Compania noastră este mereu în căutare de oameni talentați, dedicați și profesioniști, care să fie dornici de o carieră de succes în acest domeniu.

Dacă îți dorești să faci parte din echipa noastră, aplică direct la acest anunț, sau trimite-ne CV-ul tău la adresa noastră de e-mail office@plastica.ro, specificând postul dorit. CV-urile se pot depune personal la sediul nostru din Satu Mare, Parc Industrial Sud, nr. 2. Programul de lucru al secretariatului: Luni-Vineri, intre orele 08:00 – 17:00. Pentru mai multe informații, ne poți contacta la numărul de telefon 0261.757.920.

Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici