JobZZ.ro

Angajam Fierari Dulgheri Germania

1.800 EUR
ID 822021
acum 3 săptămâni
Buzau, Buzau
Domeniu de activitate

Construcţii / Amenajări

Ţară

Germania

Tip job

Full time

Societate Comerciala de constructii cu sediul in Brasov face selectie in vederea angajarii pentru lucrul in Germania in urmatoarele posturi vacante: - Fierari-betonisti si Dulgheri sau Tamplari cu experienta ( cu sau fara calificare ) preferabil cunoasterea planurilor; - Muncitori turnare beton ( elicoperizat-compactor vibrare ); - Finisori cu masini de slefuit ( cosmetica beton ); - Operatori masini de fasonat ( otel beton si plasa sudata) - Muncitori necalificati in constructii ( cu experienta de minim 1 an, dar cu simtul responsabilitatilor si cu dorinta de a invata si a creste pe plan profesional) - Constructori structuri monolite - Zidari - Tamplari debitare in pal pentru cofraje Beneficii: - mediu de lucru favorabil - personal doar din Romania, lucrul in hale acoperite - nu se lucreaza pe schele sau inaltimi mai mari de 4-5 m - contract de munca cu salariu in Romania - permis de munca european in vederea detasarii in Germania - card european de sanatate - transport asigurat o data pe an dus intors (Romania-Germania) - cazare asigurata ( in apartamente sau case inchiriate - doua pers in camera) - indemnizatie pentru mancare pe zi calendaristica - transport asigurtat in vederea asigurarii necesarului de hrana - echipament de munca - stabilitate, seriozitate, legalitate, continuitate si salarii incepand cu 1400-1700 euro (cu potential de crestere) in functie de experienta, abilitati, calificari, seriozitate si responsabilitate. Mentionam ca lucrarile de constructii au loc in hale de prefabricate cu punct de lucru stabil.

In anul 2005 s-a infiintat societatea noastra. Cu o vasta experienta in Romania dar si in strainatate, am inceput in anul 2006 lucrari de constructii in Franta( bungalow-uri din lemn) apoi din anul 2008 firma noastra s-a concentrat pe lucrarile de constructii prefabricate( lucrari armare fier beton, cofrare elemente prefabricate, betonare si finisare) in Germania, unde ne continuam si in ziua de astazi colaborarea cu succes, avand echipe serioase si competitive, formate din muncitori romani (aprox. 260 de angajati impartiti pe 6 fabrici de prefabricate din Germania cu care avem contracte) dar mereu cu dorinta de crestere de ambele parti, datorita seriozitatii, capacitatii si profesionalismului de care am data dovada, pastrand astfel o colaborare corecta si serisoasa cu partenerii germani pentru care suntem respectati.

Pentru mai multe detalii! Sunati doar daca indepliniti una din cele mentionate mai sus si doriti un contract de munca serios. Oferim seriozitate, cerem seriozitate!!! Avem dreptul de a ne selecta personalul! Rog maxima seriozitate!!!

Contactează utilizatorul

Angajam Fierari Dulgheri Germania
marius
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 822021
Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici