Autentifică-te și aplică Intră în cont 07xx - AFIŞEAZĂ Număr de telefon verificat
Salvează anunțul
JobZZ.ro

Agent Call Center Relatii Clienti in limba romana

2.550 LEI
ID 828960
acum 4 săptămâni
Iasi, Iasi
Domeniu de activitate

Serviciu Clienți / Call center

Angajam pe perioada nedeterminata personal pentru activitate de Call Center- Relatii Clienti in limba romana si activitate de Back Office pentru un important partener din Romania. Se lucreaza in sediul din orasul Iasi, intr-un mediu de lucru placut, optim pentru atingerea obiectivelor prestabilite si a parametrilor de performanta.
Cautam persoane ambitioase, perseverente si motivate care isi doresc stabilitate la locul de munca, crestere profesionala si salariala dar si un mediu de lucru la care sa revina din weekend in fiecare luni, cu drag!
Se ofera initial pachet salarial baza, compus din salariu fix in valoare de 2550 brut, plus tichete de masa in valoare de 20 de Ron/zi lucratoare (cca 400 Ron/luna) plus bonusuri de performanta, premii. De asemenea se ofera si formare initiala si continua, curs de pregatire teoretica si practica de 20 de zile lucratoare cu cei mai buni traineri!

Cerinte:
- cunostinte medii de calculator;
- experienta anterioara in domeniul Call Center sau in activitati similare constituie un avantaj;
- abilitati excelente de comunicare in limba romana – vocabular bogat, comunicare eficienta;
- abilitatea de a acumula informatii din scurt timp;
- atitudine pozitiva in comunicarea cu clientii la telefon;
- abilitati de lucru in echipa si de buna relationare cu colegii si clientii;
- persoane ambitioase, competitive, muncitoare.

Descrierea jobului
Activitatea operatorilor presupune preluarea de apeluri si acordarea de asistenta clientilor si oferirea de informatii relevante si corecte si promovarea de servicii si produse.

Beneficii:
- training in sediu cu durata de 20 de zile platit si formare continua la locul de munca;
- mediu profesionist de lucru, colegi simpatici;
- program de lucru de preferat full time;
- posibilitatea de a avansa si a se dezvolta in cariera;
- contract de munca pe perioada nedeterminata, conditii de munca stabile;
- pachet salarial baza, compus din salariu fix in valoare de 2550 brut, plus tichete de masa in valoare de 20 de Ron/zi (cca 400 Ron/luna) plus bonusuri de performanta si alte premii.
- teambuilding-uri (de 2-3 ori pe an). Ne place sa lucram impreuna dar si sa ne distram ori de cate ori avem ocazia!

Descrierea companiei
Grupul Open Mind a fost infiintat in anul 2007 urmand ca in cativa ani sa devina leader pe piata din Romania in sectorul Business Process Outsourcing, impunandu-se prin calitatea serviciilor oferite.
In 2010, Open Mind isi dubleaza numarul de personal prin deschiderea unei noi filiale in Brasov. Fuziunea diferitelor culturi, experienta si avantajul investirii de capital italian-roman, nu numai in ceea ce priveste resursele financiare, ne-au garantat in timp stabilitatea si succesul.
Echipa Open Mind are vointa de a deveni cea mai buna prin motivatie, implicare, calitate si entuziasm. Suntem flexibili si ne construim activitatea in functie de fiecare client, actionand cu consideratie fata de cerintele sale.
Obiectivul nostru este de a oferi clientilor solutii reale, pentru a-i ajuta sa se adapteze intr-un mediu de afaceri aflat in continua schimbare. Dezvoltam relatii de business pe termen lung bazate pe incredere si oferim clientilor nostri garantia unor servicii eficiente.

Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici