Anunțul a fost dezactivat!
JobZZ.ro

Technician montor

Salariu confidenţial
ID 877113
acum 6 luni
Craiova, Dolj
Domeniu de activitate

Producție

Ţară

Olanda

Serviciul Tehnic
repara și întreține toate utilajele noastre de producție și efectuează lucrări la transportul și alte echipamente de producție. În plus, la clădirea noastră se efectuează lucrări (de întreținere). Dacă apar defecțiuni, Serviciul Tehnic le va rezolva cât mai eficient și va veni cu idei pentru a preveni reapariția. În calitate de mecanic, rezolvi atât defecțiunile mecanice, cât și electrice și efectuezi întreținere preventivă pentru a preveni defecțiunile.

Lucrarea se desfășoară în sistem cu 2 schimburi. Se lucrează și în zilele de sâmbătă și de sărbătorile legale.



Ce aduci?
Căutăm un tehnician de întreținere complet care să ia de la sine înțeles să lucreze cu precizie și independent. Comunici ușor și ești un adevărat jucător de echipă. Luați de la sine înțeles să faceți eforturi suplimentare atunci când munca o cere. Lucrăm cu un sistem de management al întreținerii. Dacă aveți experiență în acest sens, acesta este un avantaj.

În plus:

Ai absolvit o educație MBO (de preferință în inginerie mecanică, mecatronică sau tehnologie auto) sau ai ajuns la acest nivel prin experiență?
Vorbesti bine engleza

De asemenea, aveți experiență în efectuarea de întreținere electrică și rezolvarea defecțiunilor electrice

Aveți cunoștințe cu privire la standardele NEN relevante

Puteți efectua lucrări de sudare (sudura TIG) sau sunteți dispus să învățați acest lucru?

Aveți experiență relevantă, de preferință acumulată într-un mediu de producție?

Ai o atitudine flexibilă?
Veți lucra la departamentul nostru tehnic din Wijchen. Secția are 2 colegi pe o poziție similară. Banken Champignons B.V. ofera conditii competitive de angajare. Acordăm atenție condițiilor bune de muncă și vă oferim oportunități de dezvoltare personală.
salariul 19 euro pe ora brut

V-am entuziasmat și ați dori să vă alăturați Departamentului nostru Tehnic? Vă rugăm să trimiteți cererea dumneavoastră cu CV email [email protected] sau sunati la 0031629199547 avem si wh pe acest numar sau la 0031495 56 31 44 intre orele 9.00-17.00

Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici