Responsabil pentru servirea alimentelor și sau a băuturilor pentru oaspeți în timp util, prietenos și eficient, furnizând acestora servicii remarcabile. Standardele de ospitalitate esențiale trebuie să fie utilizate permanent: exprimare verbală, zâmbet, contact vizual.
Responsabilități:
Suntem în prezent în căutarea unui tânăr/ă, dinamic, auto-motivaț, care își dorește profesionalizarea carierei. Ca ospătar al Theodora Golf Club Teleac, sunteți responsabil pentru a oferi servicii profesionale oaspeților noștri, asigurându-vă că vizita lor va deveni o experiență culinară de neuitat, în care rolul dumneavoastră va include responsabilități cheie, cum ar fi:
- întâmpină oaspeții cu promptitudine și preia comenzile acestora;
- servește produsele alimentare și băuturile pentru oaspeți;
- se asigură că mise-en place este corespunzător standardului;
- sfătuiește oaspeții cu privire la combinații adecvate de produse alimentare și băuturi, la cererea acestora;
- demonstrează o cunoaștere aprofundată a produselor alimentare, ingredientelor și a băuturilor, a meniurilor și promoțiilor;
- cunoaște mărcile de băuturi alcoolice, bere, vin, șampanie, alte băuturi și metodele de preparare;
- comunică eficient și clar cu colegii de echipă și cu managementul de restaurant;
- cunoaște și aplică standardele acceptate de calitate, igienă și siguranța alimentului;
- abordează cu promptitudine reclamații sau probleme;
- operează o varietate de echipamente;
- lucrează cu personalul altor departamente pentru a îndeplini sarcinile de serviciu în timpul evenimentelor speciale.
Experiență și educație:
Diplomă de bacalaureat sau studii superioare.
Experiență minim 1 an este preferată.
Cunoștințe de bază despre vin, băuturi spirtoase, ne-alcoolice, cafea sunt necesare.
Cunoștințe minime contabile despre chitanțe fiscale, încasări, numerar.
Calificarea în domeniu reprezintă un avantaj.
Cunoașterea limbii engleze, nivel mediu avansat.
Cunoașterea altor limbi de circulație internațională reprezintă un avantaj.