Anunțul a fost dezactivat!

Anunțuri similare

Număr de telefon verificat
Angajăm Tehnicieni Montatori și Lăcătuși Mecanic
Full time  |  Necalificat / Fără studii superioare / Junior/Entry Level  |  Producție / Mentenanță / Instalații / Construcţii / Amenajări
Salariu: 5.000 LEI
Acum o zi Brasov, Brasov
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Număr de telefon verificat
Persoana pt. Ingrijire/curatenie batran,in ture de 3 zile,intern
Au pair / Babysitter / Curăţenie
Salariu: 6.000 LEI
Acum o zi Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Număr de telefon verificat
Caut secretara-partenera 50 % din venituri,5 ani in afaceri imobiliare
Full time  |  Secretariat / Office / Back Office
Salariu: 13.000 LEI
Acum o zi Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Angajam Sef Santier – Brasov
Inginerie / Tehnologie
Salariu: confidenţial
Acum 2 zile Brasov, Brasov
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Număr de telefon verificat
Inginer coordonator productie-confectii metalice
Full time  |  Mid-Level  |  Producție / Inginerie / Tehnologie
Salariu: confidenţial
Acum 2 zile Buzau, Buzau
Distribuie anunțul Salvează anunțul
JobZZ.ro

Ospătar la Theodora Golf Club Teleac

Salariu confidenţial
ID 887023
acum 2 luni
Teleac, Alba
Domeniu de activitate

Turism / Restaurante / Hoteluri

Tip job

Full time

Nivel carieră

Junior/Entry Level

Responsabil pentru servirea alimentelor și sau a băuturilor pentru oaspeți în timp util, prietenos și eficient, furnizând acestora servicii remarcabile. Standardele de ospitalitate esențiale trebuie să fie utilizate permanent: exprimare verbală, zâmbet, contact vizual.

Responsabilități:

Suntem în prezent în căutarea unui tânăr/ă, dinamic, auto-motivaț, care își dorește profesionalizarea carierei. Ca ospătar al Theodora Golf Club Teleac, sunteți responsabil pentru a oferi servicii profesionale oaspeților noștri, asigurându-vă că vizita lor va deveni o experiență culinară de neuitat, în care rolul dumneavoastră va include responsabilități cheie, cum ar fi:
- întâmpină oaspeții cu promptitudine și preia comenzile acestora;
- servește produsele alimentare și băuturile pentru oaspeți;
- se asigură că mise-en place este corespunzător standardului;
- sfătuiește oaspeții cu privire la combinații adecvate de produse alimentare și băuturi, la cererea acestora;
- demonstrează o cunoaștere aprofundată a produselor alimentare, ingredientelor și a băuturilor, a meniurilor și promoțiilor;
- cunoaște mărcile de băuturi alcoolice, bere, vin, șampanie, alte băuturi și metodele de preparare;
- comunică eficient și clar cu colegii de echipă și cu managementul de restaurant;
- cunoaște și aplică standardele acceptate de calitate, igienă și siguranța alimentului;
- abordează cu promptitudine reclamații sau probleme;
- operează o varietate de echipamente;
- lucrează cu personalul altor departamente pentru a îndeplini sarcinile de serviciu în timpul evenimentelor speciale.

Experiență și educație:

Diplomă de bacalaureat sau studii superioare.
Experiență minim 1 an este preferată.
Cunoștințe de bază despre vin, băuturi spirtoase, ne-alcoolice, cafea sunt necesare.
Cunoștințe minime contabile despre chitanțe fiscale, încasări, numerar.
Calificarea în domeniu reprezintă un avantaj.
Cunoașterea limbii engleze, nivel mediu avansat.
Cunoașterea altor limbi de circulație internațională reprezintă un avantaj.

Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici