Prezentare generală
Responsabil pentru servirea alimentelor și sau a băuturilor pentru oaspeți în timp util, prietenos și eficient, furnizând acestora servicii remarcabile. Standardele de ospitalitate esențiale trebuie să fie utilizate permanent: exprimare verbală, zâmbet, contact vizual.
Suntem în prezent în căutarea unor tineri, dinamici, auto-motivați, care își doresc profesionalizarea carierei lor.
Responsabilități:
Ca ospătar al Theodora Golf Club sunteți responsabil pentru a oferi servicii profesionale oaspeților noștri, asigurându-vă că vizita lor va deveni o experiență culinară de neuitat, în care rolul dumneavoastră va include responsabilități cheie, cum ar fi:
- întâmpină oaspeții cu promptitudine și preia comenzile acestora;
- servește produsele alimentare și băuturile pentru oaspeți;
- se asigură că mise-en place este corespunzător standardului;
- sfătuiește oaspeții cu privire la combinații adecvate de produse alimentare și băuturi, la cererea acestora;
- demonstrează o cunoaștere aprofundată a produselor alimentare, ingredientelor și a băuturilor, a meniurilor și promoțiilor;
- cunoaște mărcile de băuturi alcoolice, bere, vin, șampanie, alte băuturi și metodele de preparare;
- comunică eficient și clar cu colegii de echipă și cu managementul de restaurant;
- cunoaște și aplică standardele acceptate de calitate, igienă și siguranța alimentului;
- abordează cu promptitudine reclamații sau probleme;
- operează o varietate de echipamente; - lucrează cu personalul altor departamente pentru a îndeplini sarcinile de serviciu în timpul evenimentelor speciale.
Experiență și educație:
- Diplomă de bacalaureat sau studii superioare.
- Experiență minim 1 an este preferată.
- Cunoștințe de bază despre vin, băuturi spirtoase, ne-alcoolice, cafea sunt necesare. Cunoștințe minime contabile despre chitanțe fiscale, încasări, numerar.
- Calificarea în domeniu reprezintă un avantaj. Cunoașterea limbii engleze, nivel mediu.
- Cunoașterea altor limbi de circulație internațională reprezintă un avantaj.