Anunțul a fost dezactivat!

Anunțuri similare

Număr de telefon verificat
Consilier service auto
Full time  |  Manager/Executiv / Mid-Level  |  Maşini / Auto
Salariu: 5.500 LEI
Acum 2 zile Craiova, Dolj
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Economista societate
Practică / Part time / Full time  |  Mid-Level / Manager/Executiv / Junior/Entry Level  |  Resurse Umane / Psihologie / Prestări servicii / Drept / Contabilitate / Traduceri / Construcţii / Amenajări
Salariu: confidenţial
Acum 2 zile Craiova, Dolj
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Număr de telefon verificat
Lucrator în depozit / picker - Craiova
Full time  |  Fără studii superioare / Junior/Entry Level  |  Administrativ / Logistică
Salariu: 2.500 LEI
Acum 4 zile Craiova, Dolj
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Număr de telefon verificat
Angajam personal peco
Full time  |  Necalificat  |  Petrol / Gaze
Salariu: confidenţial
Acum o săptămână Craiova, Dolj
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Număr de telefon verificat
Angajez consultant vânzări Promenada Craiova
Full time  |  Vânzări
Salariu: confidenţial
Acum o săptămână Craiova, Dolj
Distribuie anunțul Salvează anunțul
JobZZ.ro

Operator anunturi sportive Craiova

Salariu confidenţial
ID 878299
acum o lună
Craiova, Dolj
Domeniu de activitate

Crewing / Casino / Entertainment

Tip job

Full time

Nivel carieră

Student,    Mid-Level,    Necalificat,    Fără studii superioare,    Junior/Entry Level

Betmen își mărește echipa!

Dacă ești o persoană pozitivă, comunicativă, dornică să facă parte dintr-o echipă tânără, alătură-te echipei BETMEN și devino eroul noilor aventuri din lumea pariurilor sportive!

Experiența nu este necesară. Oferim training de formare profesionala plătit, pentru a te ajuta să dobândești toate informațiile necesare în domeniul pariurilor sportive.

Responsabilitati:
- Vei avea misiunea de a informa clienții noștri cu privire la produsele și serviciile noastre, regulamentele de joc și campaniile promotionale;
- Vei fi responsabil de plasarea tichetelor de pariere în sistemul informatic al companiei, precum și de efectuarea plăților pentru aparatele de tip slot.
- La sfârșitul zilei, vei întocmi rapoarte de contabilitate primară și vei contribui la crearea unei atmosfere plăcute pentru clienți.


Beneficii:

-salariu fix, completat de tichete de masă în valoare de 30 de lei pe zi, pentru a te bucura de recompensele muncii tale;
-apreciem și recompensăm timpul petrecut alături de noi, astfel încât oferim majorări salariale anuale pentru a te motiva să crești împreună cu noi;
-contract de muncă pe perioadă nedeterminată, ceea ce asigură stabilitatea și siguranța locului de muncă, alături de oportunități reale de creștere alături de noi;
-Beneficiezi de un program de lucru flexibil, pentru a-ți adapta mai bine viața personală și profesională.
-În plus față de salariul fix, te bucuri de bonusuri periodice, inclusiv bonusuri lunare, trimestriale și anuale, care recunosc eforturile și performanța ta în cadrul echipei (ai parte de prime de sărbători, bonusuri speciale cu ocazia zilei tale de naștere și a sărbătorilor, demonstrând recunoașterea noastră pentru contribuția ta, bonus de vânzări, pentru a-ți stimula spiritul competitiv și abilitățile de a convinge clienții, bonusuri de recomandare, pentru că apreciem recomandările tale), plata orelor suplimentare și a zilelor de sărbătoare liberă legală, pentru că recunoaștem și apreciem eforturile depuse.
-Beneficiezi de creșteri salariale anuale și de un program de formare susținut financiar de către companie, care îți permite să-ți dezvolți abilitățile și cunoștințele.

Noi, echipa BETMEN, suntem un proiect ambițios format din oameni tineri și frumoși, cu o experiență de peste 10 ani în domeniul pariurilor sportive. Ne-am propus să oferim clienților noștri o experiență de calitate, plină de distracție, în care să descopere cele mai noi produse de pe piață. Visăm să dezvoltăm Betmen în fiecare oraș, deschizând agenții în toată țara, iar pentru aceasta avem nevoie de cei mai tari oameni care să se alăture echipei noastre de super-eroi!

Dacă ești pregătit să intri în lumea Betmen și să-ți valorifici abilitățile într-un mediu plin de provocări și satisfacții, aplică acum și fii parte din echipa noastră!

Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici