Autentifică-te și aplică Intră în cont Salvează anunțul
JobZZ.ro

Inginer responsabil SSM si AII

Salariu confidenţial
ID 821831
acum 3 săptămâni
Mihail Kogalniceanu, Constanta
Domeniu de activitate

Protecţia muncii,    Inginerie / Tehnologie

Tip job

Full time

RA ROMATSA DSNAR Constanţa, cu sediul în com. Mihail Kogălniceanu, Str. Tudor Vladimirescu, nr. 4, jud. Constanţa, organizează concurs extern pentru ocuparea unui post vacant de Inginer Diplomat IV – Responsabil CIPP (respectiv Responsabil SSM – Securitate și Sănătate în Muncă și AII – Apărare Împotriva Incendiilor), în data de 12.05.2021, ora 10:00.
Condiţiile de participare, de înscriere, modul de desfăşurare, tematica şi bibliografia se regăsesc pe site-ul www.romatsa.ro la secţiunea „Carieră” - relații la tel: 0241/258010 int.103.
Prelucrarea datelor cu caracter personal și informațiilor furnizate de dumneavoastră în cadrul procesului de recrutare și selecție se realizează în vederea încheierii și executării Contractului Individual de Muncă ca temei juridic al prelucrării și are loc în conformitate cu prevederile legale în vigoare, precum și pentru efectuarea formalităților necesare permiterii accesului în instituție.
Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal de către R.A. ROMATSA in calitate de operator, puteți accesa site-ul www.romatsa.ro – secțiunea “Protecţia datelor personale”

Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici