Autentifică-te și aplică Intră în cont 07xx - AFIŞEAZĂ Număr de telefon verificat
Salvează anunțul
JobZZ.ro

Director de productie si maistru Fabrica de mobila

Salariu confidenţial
ID 814198
acum 5 zile
Davideni, Neamt
Domeniu de activitate

Management

Fabrica de mobila din Davideni, Comuna Tibucani, Judetul Neamt angajeaza DIRECTOR de PRODUCTIE si MAISTRU CONTROL CALITATE

Angajam cu carte de munca:

- DIRECTOR DE PRODUCTIE
- MAISTRU CONTROL CALITATE.

Conditii obligatorii sunt experienta similara in domeniu de minim 5 ani si cunostinte riguroase de tehnologia prelucrarii lemnului.
Oferim salariu motivant, bonusuri de indeplinire obiective, conditii de lucru excelente, un colectiv receptiv, motivat si interesat sa realizeze produse de cea mai inalta calitate.

Nu ezitati sa ne contactati la 0744540704 pentru stabilirea unui interviu.
Puteti trimite CV-uri la adresa de email msigrom@yahoo.com

De peste 25 de ani dam noblete lemnului masiv, piesele noastre de mobilier, usi de interior sau exterior, scari, punand in valoare manastiri si biserici, case, spatii de birouri, proiecte imobiliare de lux.

Usile Davide inglobeaza liniile moderne, culorile actuale si maiestria mesterilor care le realizeaza. Dar nu este doar atat. Spre deosebire de produsele lumii moderne, tehnologizate, bazate pe consum, usile noastre ofera caldura unui produs manufacturat, unicat am putea spune, alaturi de sufletul lemnului masiv pe care artizanii nostril il pastreaza si ii dau valoare. Usile noastre dainuie si aduc in spatiile unde sunt montate o parte din spiritul muntelui Ceahlau.

Ne gasiti si pe www.davide.ro

Datorita volumului mare de munca, am prefera ca dialogul informativ sau solicitarile de detalii sa aiba loc telefonic - 0744540704 sau pe canalele de comunicare de pe site. NU RASPUNDEM LA MESAJE SCRISE din lipsa de timp.

Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici