Autentifică-te și aplică Intră în cont Salvează anunțul
JobZZ.ro

Customer support - magazin online Cleste.ro

Salariu confidenţial
ID 872433
acum o săptămână
Galati, Galati
Domeniu de activitate

Telecomunicaţii,    Serviciu Clienți / Call center

Tip job

Full time

Nivel carieră

Junior/Entry Level

Candidatul Ideal
Îți dorești un job dinamic, în care să-ți pui în valoare abilitățile de comunicare și capacitatea de a găsi soluții? Te pasionează interacțiunea cu clienții și ai un nivel mediu de operare PC? Atunci ai putea fi candidatul potrivit pentru noi.
Suntem în curs de completare a echipei Clește.ro cu o persoană responsabilă, organizată și atentă la detalii, care să ocupe rolul de customer support.

Dacă ești un entuziast al mediului online și dorești să-ți dezvolți abilitățile în ceea ce privește interacțiunea cu clienții, ești pe punctul de a te alătura proiectului nostru de comercializare a produselor din sfera electronicii și a automatizării: magazinul online Cleşte.ro.
Reprezintă un avantaj competențele din zona de marketing, care te vor ajuta să interpretezi diverse date și să urmărești competiția de pe piață.

Descrierea jobului
Rolul tău va fi cel de a reprezenta compania în relația cu clienții și partenerii. Vei contacta clienții și vei menține comunicarea cu aceștia în vederea finalizării sau a actualizării comenzilor, oferind sprijin și informațiile solicitate.

Sarcina ta principală este să oferi răspunsuri la întrebările și cererile clienților care vin prin toate canalele noastre de comunicare (telefon, e-mail, site-ul magazinului, rețele de socializare, etc.). De asemenea, vei administra paginile magazinului nostru, vei participa activ la dezvoltarea și extinderea magazinului online și vei fi mereu gata să oferi informații despre produse clienților noștri.

Dacă vrei să faci parte din echipă, trimite-ne CV-ul, ne-ar face plăcere să te cunoaștem!

Beneficiile postului includ:
Mediu de lucru deschis și prietenos; Sprijin în parcursul tău profesional; Abonament Medlife; Bonuri de masă; Acces la cursuri de dezvoltare tehnică; Zi liberă pentru ziua de naștere; Pauză de masa inclusă în program; Prime cadou de Crăciun și Paște; Team building-uri și evenimente ale companiei.
Descrierea companiei
THECON SRL este o companie înfiinţată în 2006 cu sedii in București și Galați, specializată în furnizarea de servicii IT (web design, dezvoltare web, SEO, SEM și SMM) de înaltă calitate partenerilor și clienților.

Echipa noastră se află într-o continuă creștere, iar managementul companiei sprijină în mod constant dezvoltarea personala și profesională a fiecarui membru în cadrul unui mediu relaxant și prietenos. Motivarea echipei este o componentă importantă a organizației, din acest motiv beneficiile și integrarea fiecărui coleg în cadrul firmei sunt repere ce ne ghidează activitatea zilnică de echipă unită, inovativă și performantă.

Anunțuri similare

Număr de telefon verificat
Agent/ă Vanzari / PR
Full time  |  Mid-Level / Junior/Entry Level  |  Vânzări / Energetică
Salariu: confidenţial
Acum o oră Galati, Galati
Distribuie anunțul Salvează anunțul
SC angajează personal în confecționare tâmplărie aluminiu
Full time  |  Necalificat  |  Lemn / PVC
Salariu: confidenţial
Acum 4 zile Galati, Galati
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Număr de telefon verificat
Angajam casier /casierita magazin mixt alimentar.
Full time  |  Alimentație / Comerț
Salariu: 2.600 LEI
Acum 6 zile Galati, Galati
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Număr de telefon verificat
Muncitori cu experienta in Amenajari Interioare - Galati
Construcţii / Amenajări
Salariu: 4.000 LEI
Acum o săptămână Galati, Galati
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Agent Vanzari / PR
Full time  |  Junior/Entry Level / Mid-Level  |  Achiziţii / Energetică / Marketing / Cercetare de piață / Serviciu Clienți / Call center / Vânzări
Salariu: confidenţial
Acum o săptămână Galati, Galati
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici