JobZZ.ro

Consilier vanzari - suplimente alimentare cu Aloe Vera

4.000 LEI
ID 664113
acum 2 săptămâni
Braila, Braila
Domeniu de activitate

Vânzări

Tip job

Part time

Nivel carieră

Student,    Fără studii superioare

# Va prezint oportunitatea obtinerii unui venit suplimentar, printr-o colaborare part-time, in parteneriat cu un Lider Mondial in domeniul suplimentelor alimentare pe baza de Aloe Vera, care garanteaza un venit mediu lunar de aproximativ 4000 lei, castig ce poate varia in functie de implicarea dumneavoastra in aceasta activitate.
# Produsele noastre sunt naturale pe baza de plante si sunt destinate Sanatatii, Vitalitatii si Frumusetii.
# Compania noastra ofera o gama foarte diversificata de produse, dupa cum urmeaza: bauturi nutritive, suplimente alimentare, antioxidanti, produse apicole, produse pentru reglarea greutatii corporale, produse pentru intretinerea tenului si a pielii, produse de igiena si ingrijire personala, uleiuri esentiale si nu in cele din urma produse de infrumusetare.
#Obiectul activitatii il constituie promovarea produselor mai sus enumerate, fiind o activitate foarte simpla pe care o puteti desfasura lejer in fata unui calculator din confortul casei dumneavoastra.
# Persoanele care isi doresc un astfel de job, trebuie sa aiba peste 18 ani si sa detina aptitudini de comunicare si promovare de produse.
# Oferta se adreseaza atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice (societati sau firme care doresc sa-si diversifice obiectul activitatii).
# Pentru mai multe informatii si relatii suplimentare, nu ezitati sa ma sunati.

Contactează utilizatorul

Consilier vanzari - suplimente alimentare cu Aloe Vera
FLORIN
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 664113
Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici