Autentifică-te și aplică Intră în cont 07xx - AFIŞEAZĂ Număr de telefon verificat
Trimite mesaj Salvează anunțul
JobZZ.ro

Confectionere textil

3.746 LEI
ID 869524
acum o săptămână
Vanatori, Galati
Domeniu de activitate

Industrie ușoară / Confecții

duplicate

1

Descrierea postului
Suntem in progres de a mari si consolida echipa de productie si cautam persoane cu experienta sau persoane interesate sa deprinda aceasta meserie. Candidatul ideal are experienta in aceasta meserie de minim 3 ani in ultimii 5 ani. Candidatul fara experienta dar care doreste sa se formeze are studii minim scoala profesionala, este acomodat cu procesul muncii in general ( cu prezenta zilnica la program, cu desfasurarea de activitati productie/servicii in colectiv, cu respectarea instructiunilor de lucru, etc ) , are o vechime anterioara in munca in orice meserie/functiune de minim 5 ani in ultimii 6 ani. Calitatile personale trebuie sa releve o persoana responsabila si constiincioasa.
Ce trebuie sa faci
Sa lucrezi operatii simple, repetitive, asezat la o masina industriala de cusut intr-un mediu curat, cald, luminos. Ai doua pauze /zi, program luni-vineri .
Vino sa lucrezi in conditii de lucru ca in occident cu pachet salarial de 3746 lei net compus din: salariu net + tichete de masa , masa calda si transport conventie, , 32 zile concediu de odihna + libere legale, pachet medical privat, premieri cu diverse ocazii festive.
Timpul liber este respectat ai oportunitati de invatare si de avansare si un colectiv super !
Descrierea companiei
INVICTUS, marca inregistrata are o experienta de peste 28 de ani in domeniul uniformelor militare.Compania noastra este in prezent unul dintre principalii furnizori de echipament militar pentru organismele guvernamentale din Romania: Armata, Jandarmerie, Pompieri,Politie .
Asteptam sa primim de la tine cereri de informatii suplimentare scriind la adresa de email: [email protected] sau la telefon 0748.179.012 .

Contactează utilizatorul

Confectionere textil
Invictus Force & Safe S.A. | Adina s.r.l.
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 869524
Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici