Anunțul a fost dezactivat!

Anunțuri similare

Turquoise Restaurants&Hotels, cui 39403840
Full time  |  Junior/Entry Level  |  Turism / Restaurante / Hoteluri
Salariu: confidenţial
Acum 5 ore Pantelimon, Bucuresti-Ilfov
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Număr de telefon verificat
Angajari Mamaia-Nord, casier, manipulant bauturi, gestionar,preparator
Sezonier  |  Mid-Level / Necalificat / Fără studii superioare / Junior/Entry Level  |  Turism / Restaurante / Hoteluri / Alimentație / Comerț
Salariu: 5.000 LEI
Acum 5 ore Navodari, Constanta
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Număr de telefon verificat
Inginer industrie alimentara
Full time  |  Alimentație / Comerț
Salariu: confidenţial
Acum 7 ore Alexandria, Teleorman
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Număr de telefon verificat
Angajam Vopsitori industriali - vopsire compresor
Construcţii / Amenajări
Salariu: 4.400 LEI
Acum 7 ore Dragasani, Valcea
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Angajam personal control acces santier
Full time  |  Fără studii superioare  |  Construcţii / Amenajări / Pază și Protecție
Salariu: 3.500 LEI
Acum 11 ore Popesti Leordeni, Bucuresti-Ilfov
Distribuie anunțul Salvează anunțul
JobZZ.ro

Bucatar Restaurant Limanu

5.500 LEI
ID 879844
acum o lună
Limanu, Constanta
Domeniu de activitate

Turism / Restaurante / Hoteluri

Tip job

Full time

Nivel carieră

Necalificat,    Junior/Entry Level

Ce vei face:

- coordonarea activitatilor din bucataria restaurantului, pentru asigurarea pregatirii produselor alimentare la standarde inalte, in conformitate cu politicile restaurantului.
- asigura respectarea standardelor restaurantului in ceea ce priveste retetele, prezentarea produselor, gustul acestora, precum si portiile servite.
- stabilirea cu exactitate a necesarul de materii prime si auxiliare pentru o anumita perioada de timp.
- verificarea si asigurarea ca atat produsele preparate, cat si produsele nepreparate sunt bine pastrate, in conformitate cu normele sanitar-veterinare in vigoare.
- stabilirea termenul de valabilitate pentru fiecare materie prima in parte
- vei verifica si te vei asigura ca toate echipamentele, vasele si tacamurile sunt corect folosite.
- promovarea noilor meniuri si produse alimentare si stabilirea retetele de fabricatie in acord cu Managerul Restaurantului, folosind meniuri variate, pentru a satisface gusturile si cerintele clientilor.
- te asiguri ca circuitul deseurilor si al reziduurilor este respectat in totalitate conform reglementarilor interne.
- rezolvarea eventualele sesizari ale clientilor privind cantitatea, calitatea si pretul produselor si serviciilor oferite.
- atitudine politicoasa atat fata de clienti si colegi, cat si fata de alte persoane cu care vine in contact in cadrul restaurantului.
- raspunzi de mentinerea unui climat favorabil indeplinirii sarcinilor de lucru.
- sesizezi unuia dintre superiorii ierarhici ori de cate ori apar probleme ce depasesc competenta personala de rezolvare.
- raspunzi de controlul tuturor activitatilor desfasurate in bucataria restaurantului, oferind produse si servicii la cele mai inalte standarde.
- raspunzi de mentinerea gradului de profesionalism in realizarea activitatilor indeplinite de intreg personalul din bucatarie.
- identifici nevoile de instruire ale personalului din subordine si asigura formarea continua a acestuia
- raspunzi de implementarea si mentinerea unor standarde inalte de igiena, precum si de respectarea normelor de consum agreate pentru materialele de intretinere si curatenie.

Cazare asigurata. Program 5 cu 2/ 8 ore.

Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici