Autentifică-te și aplică Intră în cont Trimite mesaj Salvează anunțul
JobZZ.ro

Broker Asigurari

ID 837058
acum o săptămână
Lazuri, Satu-Mare
Domeniu de activitate

Asigurări / Consultanță

Tip job

Part time

Nivel carieră

Student,    Mid-Level,    Junior/Entry Level

Eşti o persoană ambiţioasă care are planuri mari de viitor? Îți dorești să construieşti o afacere cu clienţi mulţumiţi, utilizând o platforma online?

DESTINE BROKER DE ASIGURARE REASIGURARE este una dintre cele mai puternice companii de brokeraj de asigurare din Romania, cu o pozitie de top in clasamentele pietei de profil. Incercam sa acoperim cat mai multe industrii de pe piata din Romania, de aceea produsele oferite acopera orice nevoi, pornind de la o asigurare medicala de top si terminand cu solutii profesionale de asigurare de raspundere civila, profesionala, asigurare RCA, asigurare CASCO si pana la asigurare de studii pentru copii. Alatura-te echipei noastre daca esti interesat de acest domeniu!

In plus,ca activitati conexe,se fac rezervari de vacante interne și internaționale, bilete de avion prin Destine holidays,tranzactii imobiliare,intermedieri credite,leasing.

Aveti la dispozitie parteneri seriosi,o platforma avansata online, sistem de comisionare foarte atractiv,program flexibil,posibilitatea de lucru din orice localitate din tara.

Contactează utilizatorul

Broker Asigurari
Patcas Sorin
ID 837058
Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici