Autentifică-te și aplică Intră în cont 07xx - AFIŞEAZĂ Număr de telefon verificat
Salvează anunțul
JobZZ.ro

Angajez Tehnician Mecanic/ Electromecanic / Service

Salariu confidenţial
ID 861795
acum 2 zile
Craiova, Dolj
Domeniu de activitate

Inginerie / Tehnologie

Cautam coleg care sa demonstreze: abilitati de colaborare si lucru in echipa - echipa de doi tehnicieni, disponibilitate si agiliatate in munca, capacitatea de a lucra partial si autonom, seriozitate, perseverenta si simtul responsabilitatii, intelegere si straduinta pentru solutionarea defectiunilor si pentru indeplinirea sarcinilor cu profesionalism. Responsabilitati: montaje, puneri in functiune, reparatii si mentenanta pentru echipamentele profesionale de pompare, purtarea zilnica a echipamentului de protectie, invatarea montarii si servisarii a unei game variata de pompe, lucrarea conform procedurilor si normelor interne/ de protectie a muncii, legatura si raportarea zilnica direct superiorului ierarhic asupra lucrarilor efectuate si problemelor intampinate.

Descrierea companiei
Hydroagrifer este o companie specializata in comercializarea instalatiilor pentru constructii hidrotehnice . Noi oferim clientilor nostri o gama larga de pompe ,tevi , fitinguri , robineti si servicii la standarde inalte de calitate.
Mai multe despre noi afli pe:
[WEBSITE]
[WEBSITE]
Suntem orientati spre rezultate si punem pret pe dezvoltare profesionala a oamenilor din companie. Daca impartasesti si apreciezi aceleasi valori, vino alaturi de noi!

Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici