Descrierea jobului
- Realizeaza receptia cantitativa si calitativa a materiei prime, materialelor si ambalajelor aprovizionate, completeaza fisele de magazine din sectie;
- Organizeaza procesul de productie si repartizeaza sarcinile de munca pe intreg personalul din subordine;
- Intocmeste zilnic dirijarea laptelui in functie de transferal laptelui si de programul de productie;
- Elaboreaza programele de fabricatie care sa asigure functionarea instalatiilor la parametrii normali si in deplina securitate;
- Organizeaza si supravegheaza respectarea tehnologiilor de fabricatie, asigura cunoasterea temeinica de catre personalul muncitor de executie a proceselor tehnologice, precum si a prevederilor din standard, norme tehnice;
- Stabileste masuri concrete pe schimburi pentru realizarea programului de productie, precum si sarcini de serviciu pentru muncitori, urmarind respectarea si indeplinirea sarcinilor de catre fiecare subordonat al sau;
Cerințe:
-Studii superioare în domeniul ingineriei alimentare;
-Experiență anterioară în industria alimentară reprezintă un avantaj;
-Cunoștințe solide de legislația specifică în domeniu;
-Abilități excelente de comunicare și lucru în echipă.
-Limba Engleza
Aptitudini si caracteristici personale cerute:
- inteligenta practica (sesizare rapida si solutionarea deficientelor in organizarea locului de munca);
- spirit logic, capacitate de fundamentarea a propunerilor si de convingere;
- calitati de organizare a locului de munca;
- perfectionarea profesionala continua;
- disciplina, punctualitate, constiinciozitate, prestigiu professional;
- spirit de echipa (integrarea in colectiv, solidaritate, operativitate, obiectivitate);
- corectitudine, perseverenta in indeplinirea sarcinilor incredintate;
- disponibilitate la program prelungit;