Autentifică-te și aplică Intră în cont 07xx - AFIŞEAZĂ Număr de telefon verificat
Salvează anunțul
JobZZ.ro

Angajări personal Birou Telemarketing (Call Center)!

Salariu confidenţial
ID 696894
acum 5 zile
Campina, Prahova
Domeniu de activitate

Serviciu Clienți / Call center

Tip job

Full time

Nivel carieră

Fără studii superioare

Angajări Birou Telemarketing (Call Center) de implementare în România a tehnologiei ”Încălzire prin Capilaritate Termică”!
FREENERGY CONSULTING SRL·7 IUNIE 20185 cititori
FREENERGY CONSULTING SRL., companie cu capital românesc, deschide birou de lansare pentru promovarea, instalarea, asigurarea asistenței tehnice, a serviciilor de garanție și mentenanță pentru implementarea în România a celei mai ecologice și novatoare tehnologii în DOMENIUL ÎNCĂLZIRII ȘI CLIMATIZĂRII REZIDENȚIALE, COMERCIALE, INDUSTRIALE în vederea asigurării confortului termic pe întreaga durată a anului, indiferent de condițiile climatice, PENTRU ORICE CATEGORIE DE IMOBIL REZIDENȚIAL, EDIFICIU SAU UNITATE DE PRODUCȚIE, FĂRĂ FOLOSIREA NICIUNEI SURSE CONVENȚIONALE DE DE ENERGIE TERESTRĂ FOSILĂ SAU DE SUPRAFAȚĂ (electricitate, gaze naturale, gaze de cracare propan, butan, gpl, combustibil lichid ușor CLU, lemne), doar prin CAPILARITATE TERMICĂ CU TRANSFER DE ENERGIE NATURALĂ PREEXISTENTĂ CA SURSĂ ALTERNATIVĂ DISPONIBILĂ INFINIT, NEDEGRADABILĂ, FĂRĂ NICIO COMBUSTIE SAU DISTRUGERE A MEDIULUI AMBIANT!!!

Pentru persoanele fizice sau juridice interesate de noul program și tehnologie, informăm că Freenergy Consulting SRL. intenționează să deschidă pentru început în Municipiul Câmpina, la o adresă ce va fi precizată de urgență, un Birou de Telemarketing în scopul promovării telefonice, prin internet, mijloace media diverse, a noii TEHNOLOGII DE REDUCERE DRASTICĂ A COSTURILOR DATORATE PRIN FACTURI DE ENERGIE ELECTRICĂ, GAZE (NATURALE, PROPAN, BUTAN, GPL), COMBUSTIBIL LICHID DE TIP CLU, SAU ACHIZIȚIONAREA DE LEMNE DE FOC, CU ECONOMII SUBSTANȚIALE ÎN BUGETUL FAMILIAL SAU AL COMPANIEI, cu atât mai mult în condițiile creșterii generalizate și multianuale a costurilor facturilor pentru serviciile distribuitorilor de energie convențională!!!

În mod gradual se începe prin angajare de personal abilitat pentru dialog telefonic cu eventuala clientelă interesată, debutând în Municipiul Câmpina și ulterior în cât mai multe orașe din țară, urmând ca după crearea unui portofoliu de doritori reali să trecem la angajarea de analiști energetici și reprezentanți și în final să se treacă la implementarea practică a noilor instalații și asigurarea de servicii și garanții!

PENTRU ÎNCEPUT AȘTEPTĂM PENTRU TELEMARKETING (CALL CENTER) PERSOANE INTERESATE CE VOR FI ANTRENATE SPECIFICULUI!!!

NU SE SOLICITĂ NICIUN FEL DE EXPERIENȚĂ ÎN DOMENIU!!!

STRICT PENTRU SERVICIUL DE APELURI TELEFONICE SE PREFERĂ PERSONAL FEMININ LEGAT DE CUTUMA ATRACTIVITĂȚII VERBALE, URMÂND CA PENTRU POSTURILE DE ANALIȘTI ȘI REPREZENTANȚI SĂ SE AIBĂ PREDILECȚIE PENTRU LUCRĂTORI DE GEN MASCULIN!!!

Pentru prima etapă se asigură salariul lunar minim pe economie, plus bonusuri de performanță ce vor fi stabilite doar ulterior în funcție de rezultatele reale din teren, prin implementarea faptică a conceptului!!!

FREENERGY CONSULTING SRL., e derivată din ELECTRO-ENERGIE ENR. MONTREAL, VILLE SAINT LAURENT și dispune de vastă experiența specifică în domeniu cu mii de instalații executate pe teritoriul provinciei QUEBEC, CANADA cu predilecție, încă din anul 1991!!!

Pentru un start de interes, informăm că prin această tehnologie ”total green” se asigură în orice edificiu și chiar la temperaturi exterioare minime de -35 grade Celsius, +12, +15, +18 în orice imobil, fără a se folosi vreo sursă electrică sau de combustie!!! Deci veți folosi sursele convenționale numai pentru a vă mări confortul termic la +22 grade dorit spre exemplu și veți consuma astfel energie cumpărată doar pentru adăugarea a 10, 7 sau 4 grade, în loc de a anula efectul frigului de la -35, -20, -15, -10, -5, etc. la +22 grade, sau mai mult după dorință și în funcție de climatul respectiv!!!

Același echipament pe durata sezonului cald asigură CLIMATIZARE PRIN RANVERSARE TERMICĂ!!!

VĂ AȘTEPTĂM PENTRU ANGAJĂRI SAU CA POTENȚIALI CLIENȚI!!!!!!!!

Contact e_mail dr.mv.danielaurelianradulescu@gmail.com
Tel. 0735522707

Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici