Autentifică-te și aplică Intră în cont 07xx - AFIŞEAZĂ Număr de telefon verificat
Salvează anunțul
JobZZ.ro

Angajam tehnician de întreținere!!! corsica, franța

4.000 EUR
ID 822566
acum 2 săptămâni
Viseu De Sus, Maramures
Domeniu de activitate

Inginerie / Tehnologie

Ţară

Franța

Clientul nostru este o spălătorie industrială la scară umană. Ca parte a unei creări de locuri de muncă, aceștia caută în prezent un tehnician de întreținere în Corsica.

Veți fi responsabil de asigurarea funcționării corespunzătoare a echipamentelor de producție și de respectarea standardelor de protecție a bunurilor și persoanelor. Veți gestiona mentenanța, întreținerea și repararea sistemelor electromecanice, electrice, pneumatice, de fluide termice, hidraulice, mecanice, informatice și automate.
În plus, veți efectua întreținerea preventivă și corectivă a tuturor utilajelor din fabrică (tuneluri de spălare, uscătoare, benzi transportoare, trenuri de călcat pliante etc.). În cele din urmă, veți gestiona partea editorială care permite trasabilitatea întreținerii, cu pregătirea și urmărirea vizitelor organismelor de control și ale companiilor externe și veți asigura gestionarea stocurilor și aprovizionarea cu piese de schimb.

Ai minim Bac Pro în domeniul electrotehnicii sau al mentenanței industriale și ai experiență sau ești în căutarea primei tale experiențe profesionale. Ne bazăm pe angajamentul și entuziasmul dumneavoastră. Sunteți dinamic, organizat și motivat!

La început se poate oferi cazare.Mai multe detalii 0758210913

Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici