Anunțul a fost dezactivat!
JobZZ.ro

Angajăm muncitori construcții interioare Germania

Salariu confidenţial
ID 877339
acum 5 luni
Alba Iulia, Alba
Domeniu de activitate

Construcţii / Amenajări

Ţară

Germania

Tip job

Proiect

Suntem o companie nouă de construcții cu sediul în Frankfurt pe Main. Cautam 2 muncitori pentru a finaliza lucrări de spatula si vopsire in Frankfurt pe Main si zonele invecinate, cu posibilitate de angajare deplina dupa finalizarea lucrarii.

Pe durata proiectului se va asigura cazarea pentru lucrare si va fi complet gratuita.

Pentru primul proiect, căutăm două persoane care să lucreze la un apartament cu două dormitoare (60 mp) și un apartament cu 3 dormitoare în perioada 15 – 24 februarie 2024. Lucrările vor include îndepărtarea tapetului vechi, repararea perețilo. Nivelarea pereților slăbiți plus vopsirea pereților și ușilor. Va fi necesară și pardoseala de bază din laminat pentru apartamentul de 60 mp. De la cazare la locație nu este necesară nicio călătorie din cauza apropierii. Cu toate acestea, va trebui să călătoriți din România la Frankfurt cu propria mașină.

Vă rugăm să trimiteți profilul și expertiza dvs., precum și rata așteptată, dacă este cazul, în scris în engleză, germană sau română. Cunoașterea locală a produselor necesare pentru lucrare ar constitui un avantaj.

Vom lista candidații și vă vom contacta prompt.

Asteptam sa auzim de tine.

Număr de telefon: +4915124608523
Adresa e-mail: [email protected].

Salutări,
Iulian Bota

Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici