JobZZ.ro

Agent/ă Vanzari / PR

Salariu confidenţial
ID 872377
acum 2 ore
Galati, Galati
Domeniu de activitate

Vânzări,    Energetică

Tip job

Full time

Nivel carieră

Mid-Level,    Junior/Entry Level

Permis de conducere
Categoria B
Limbi străine
Engleză

Candidatul Ideal

Suntem o companie energetică inovatoare, dedicată furnizării soluțiilor necesare clienților care doresc să obțină o factură de energie electrică de 0 lei. În prezent, suntem în căutarea a 2 agenți de vânzări, cu o experiență minimă în domeniu, dar cu abilități excelente de comunicare telefonică și dorință de acțiune. Dorim să alcătuim o echipă de vânzări puternică, care să poată ajunge la clienți din întreaga Românie, în confortul birourilor noastre.

Salariul oferit este unul minim garantat, însă puteți câștiga comisioane în funcție de fiecare vânzare realizată. Dacă reușiți să atingeți un număr semnificativ de vânzări, salariul dumneavoastră poate depăși cu ușurință suma de 8.000 de lei. În plus, veți beneficia de un trainer dedicat, care vă va ajuta în procesul de dezvoltare ca profesioniști în relațiile cu clienții.

Căutăm persoane dornice să-și construiască o carieră de lungă durată în cadrul companiei noastre, oameni serioși și motivați să aducă o schimbare în lume, contribuind la tranziția către o eră verde din punct de vedere energetic. Pentru a ocupa acest post, este necesar să aveți absolvită o facultate și cunoștințe minime de limba engleză. De asemenea, trebuie să aveți un program liber și să fiți prezenți în birou în fiecare zi.

Perioada de testare este de 1 lună, în timpul căreia vom evalua nivelul dumneavoastră de implicare și dorința de muncă.

Descrierea jobului

Poziția de Agent Vânzări/PR în cadrul companiei noastre implică o prezență zilnică de 8 ore la birou, unde vom lucra împreună la îndeplinirea sarcinilor zilnice. Acestea includ căutarea de clienți, contactarea acestora și menținerea relației cu aceștia, precum și diverse sarcini de gestionat online.

Veți beneficia de un training profesional oferit de către Managerul de Brand, care are ca scop asigurarea succesului întregii operațiuni. El va asigura fiecărui agent harnic și dedicat un număr minim de clienți bonus. Locul de muncă este în locația noastră, iar majoritatea sarcinilor se desfășoară pe calculator și prin intermediul telefonului.

Beneficiile sunt disponibile doar pentru cei care trec de prima lună, în care testăm interesul și implicarea agenților. Aceste beneficii sunt nelimitate și sunt adaptate în funcție de valoarea estimată a fiecărui agent în vânzări. Astfel, agentul are oportunitatea de a câștiga sume considerabile, bazate pe performanțele sale. Cu ușurință, suma de 8.000 de lei poate fi depășită, dacă agentul ascultă cu atenție toate indicațiile oferite de Managerul de Brand.

Descrierea companiei

Bună dimineața, tineri și experimentați doritori de energie gratuită! Astăzi, pe data de 07/05/2023, o nouă pagină în istoria energiei regenerabile a luat naștere - X-energy.ro! Scopul nostru nu este doar să fim comercianți, ci și inventatori de soluții noi, promițătoare și profitabile pentru casele noastre. Suntem în căutarea dorinței voastre de a reduce consumul de energie bazată pe cărbune, gaz și alte resurse epuizabile. Dorim să oferim un suflu de aer proaspăt planetei noastre și să îi permitem mamei Gaia să se regenereze. Ne-am angajat să fim liderii în energia verde și să ducem mai departe această misiune. În final, scopul nostru este să avem un impact pozitiv asupra mediului, iar succesul nostru va fi măsurat în mod egal de faptul că oferim beneficii atât pentru oameni, cât și pentru planetă. Haideti să colaborăm împreună și să aducem o schimbare reală în lumea în care trăim. Cu toții putem fi parte din acest nou capitol al istoriei, în care energia verde devine mai importantă decât oricând. Traiasca energia verde!

Contactează utilizatorul

Agent/ă Vanzari / PR
Radu
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 872377

Anunțuri similare

SC angajează personal în confecționare tâmplărie aluminiu
Full time  |  Necalificat  |  Lemn / PVC
Salariu: confidenţial
Acum 5 zile Galati, Galati
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Număr de telefon verificat
Angajam casier /casierita magazin mixt alimentar.
Full time  |  Alimentație / Comerț
Salariu: 2.600 LEI
Acum 6 zile Galati, Galati
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Customer support - magazin online Cleste.ro
Full time  |  Junior/Entry Level  |  Telecomunicaţii / Serviciu Clienți / Call center
Salariu: confidenţial
Acum o săptămână Galati, Galati
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Număr de telefon verificat
Muncitori cu experienta in Amenajari Interioare - Galati
Construcţii / Amenajări
Salariu: 4.000 LEI
Acum o săptămână Galati, Galati
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Agent Vanzari / PR
Full time  |  Junior/Entry Level / Mid-Level  |  Achiziţii / Energetică / Marketing / Cercetare de piață / Serviciu Clienți / Call center / Vânzări
Salariu: confidenţial
Acum o săptămână Galati, Galati
Distribuie anunțul Salvează anunțul
Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici