Autentifică-te și aplică Intră în cont Trimite mesaj Salvează anunțul
JobZZ.ro

Agent vanzari echipamente de lucru si protectia muncii

Salariu confidenţial
ID 833408
acum 2 săptămâni
Craiova, Dolj
Domeniu de activitate

Vânzări

Tip job

Full time

Nivel carieră

Junior/Entry Level

CANDIDATUL IDEAL:
Bun cunoscator al echipamentelor de lucru si protectia muncii. Cunostinte si deprinderi operare PC - Persoana organizata, riguroasa, disciplinata, sociabila, prezentabila - Bune abilitati de comunicare - Atitudine pozitiva, seriozitate, corectitudine - Studii superioare costituie un avantaj - Aptitudini pentru munca in echipa - Constituie un avantaj experienta in relatii cu clientii si vanzari.
RESPONSABILITATI / BENEFICII:
Prezentare de oferte clientilor, consilierea lor, preluarea de oferte, si livrare comenzi toate pe teren - Organizarea si operarea informatiilor in baze de date PC - Preluare apeluri telefonice . BENEFICII: - Lucrul intr-un domeniu dinamic si cu bune perspective. - Telefon si masina de servici. - Salariu fix si procent din vanzari, bonusuri anuale pentru rezultate bune.Zona acoperita: Dolj si imprejurimi
DESCRIEREA COMPANIEI:
Suntem o companie cu 15 ani experienta in acest domeniu si tindem catre extinderea portofoliului de distribuitori dar si end-useri. Angajarea personalului se va face cu contract de colaborare pentru 3 luni, apoi contract de munca cu drepturi depline.

Contactează utilizatorul

Agent vanzari echipamente de lucru si protectia muncii
Niktrade
ID 833408
Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici