Autentifică-te și aplică Intră în cont 07xx - AFIŞEAZĂ Număr de telefon verificat
Trimite mesaj Salvează anunțul
JobZZ.ro

Assistedil Italia cauta 7 tineri pt curs+munca-n constructii

Salariu confidenţial
ID 800967
acum 3 săptămâni
Bacau, Bacau
Domeniu de activitate

Construcţii / Amenajări

Ţară

Italia

SCOALA Profesionala de CONSTRUCTII ROVIGO, Reg. Veneto, Italia cauta 7 tineri care sa studieze si faca practica 3 ani pentru ca apoi sa lucreze in Italia.

ASSISTEDIL: CONSTRUIEȘTE-ȚI VIITORUL Transformă-ți pasiunile în realitate! Dezvoltă-ți concret profesionalismul, creeaza și atinge cu mana ziua de mâine!

Formare profesională

ASSISTEDIL oferă un itinerar de pregătire profesională valabil pentru îndeplinirea dreptului și datoriei la educație în conformitate cu sistemul școlar național in vigoare. Un curs de trei ani care oferă abilitățile și profesionalismul indispensabile pentru accesul în lumea construcțiilor. Obiectivele sunt: formarea profesioniștilor care pot accesa imediat lumea construcțiilor și valorificarea aptitudinilor individuale.

ASSISTEDIL este itinerarul de formare care formează și valorifica viitorii profesioniști în construcții

Școala promovează două cursuri diferite: operator in construcții și operator de instalatii termo hidraulice. În ambele cursuri, se învață diversele discipline ale școlii tradiționale pentru un total anual de 990 de ore împărțite între lecții frontale și stagii în cadrul companiei

Cui se adresează cursurile noastre de formare

Ai varsta cuprinsa intre 14 si 18 ani si ai absolvit gimnaziul? Iti place lumea constructiilor si consideri ca ai talent in realizarea de proiecte? ASSISTEDIL e scoala potrivita pentru tine. In trei ani vei putea obtine calificarea de operator in constructii sau instalatii termo hidraulice, intre figurile profesionale cele mai cerute astazi de companiile din domeniu.

Avantajele

FORMARE COMPLETA Teoria și practica se combină pentru a-ti garanta imediat toate abilitățile de care ai nevoie pentru a intra în lumea construcțiilor.
CURSURI PROFITABILE Pune-ți în valoare studiile și urmeaza o carieră plină de satisfacții atât dpdv personal cat și financiar.
ACCESUL IN COMPANIE Pe parcursul celor 3 ani de școală, vei avea posibilitatea de a fi plasat direct în companie și de a efectua stagii de practica.
MATERIALE GRATUITE Toate cursurile asigură furnizarea gratuită de materiale didactice, instrumente de lucru și echipamente individuale de protecție.
BURSA DE STUDII DE MERIT Pentru cei care participă regulat și cu rezultate, este prevazută o bursă pentru cheltuielile de transport.
INSCRIEREA GRATUITA Înscrierea la cursuri atât pentru operatorii in construcții, cât și pentru operatorii de instalatii termo-hidraulice este complet gratuită.

Calificarea profesională ca operator in construcții

ACTIVITĂȚI ȘI COMPETENTE

ACTIVITATEA Operatorul in construcții este o figură indispensabilă în procesul de construcție. Desfășoară activități legate de realizarea și finisarea proiectelor cu abilități specifice în amenajarea șantierului, în planificare și control. În plus, are sarcina de a verifica conformitatea și adecvarea desfasurarii lucrărilor. O figură care se încadrează într-un context de lucru care vizează din ce în ce mai mult recuperarea și reamenajarea structurilor deja existente.
CURSURI GRATUITE INCLUSE IN PROGRAMUL DE STUDIU - Curs de bază in materie de siguranță - Acordarea primului ajutor - Prevenirea incendiilor - Schele - Permis de excavator, macara, motostivuitor
MULTE ALTE CURSURI EXTRA-SCOLARE GRATUITE Toți studenții înscriși la cursul de trei ani de operator de construcții vor putea participa la cursuri extrașcolare gratuite.

Calificarea profesională ca operator in construcții

Alege dintre cursurile extrascolare pentru a te specializa și mai mult
- EXCAVARE Utilaje, buldoexcavatoare, buldozere, excavatoare, macarale.
- RAME USI SI FERESTRE - ȘEMINEE - PRELUCRAREA FIERULUI Confectii metalice, Fierar. - APLICARE GRESIE SI FAIANTA De grosime mare și mică. De interior și exterior. - TAMPLARIE – LEMN Tâmplar, dulgher. - ZIDĂRIE Caramida aparenta, zidărie in gazbeton/beton poros, materiale de construcție ecologice.

ACTIVITATEA Operatorul de instalatii termo-hidraulice este figura profesională specializată care intervine în activitățile de instalare a sistemelor de încălzire, instalațiilor sanitare, de climatizare și aparatelor hidro-sanitare.
COMPETENTE Vei dobândi abilități în instalarea, testarea, întreținerea și repararea imstalatiilor.
DUPA AL 3-LEA AN? Continui studiile cu cel de-al patrulea an pentru a obține Diploma de Tehnician în Sisteme Termo-Hidraulice sau accesezi institutele de stat pentru a obține Diploma de Topograf sau Expert Mecanic.
CURSURI GRATUITE INCLUSE IN PROGRAMUL DE STUDIU - Curs de bază in materie de siguranță - Acordarea primului ajutor - Prevenirea incendiilor - Schele - Permis de excavator, macara, motostivuitor
- ZUGRAVEALA Tradițională, pre-mixată, tencuială, ipsos - ACOPERIRE Realizarea acoperișurilor ventilate, montarea de teci, dale, țiglă și plăci. - VOPSIRE SI DECORARE Vopsitor, tencuitor, decorator, imitatie marmura și stuc venețian. - SISTEME HIDRAULICE Instalator sanitar, pompe de caldura, geotermal.
- INSTALATII ELECTRICE Instalator de sisteme electrice, fotovoltaice, solare. - FINISAJE DIN GIPS etc

Contactează utilizatorul

Assistedil Italia cauta 7 tineri pt curs+munca-n constructii
Mihaela
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 800967
Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici