Autentifică-te și aplică Intră în cont 07xx - AFIŞEAZĂ Număr de telefon verificat
Trimite mesaj Salvează anunțul
JobZZ.ro

Angajam Sofer Tir la prelata Belgia -Spania-Belgia

2.700 EUR
ID 838816
acum 3 săptămâni
Timisoara, Timis
Domeniu de activitate

Transport

Ţară

Belgia

Firma Gold Luxury Transport angajeaza SOFERI TIR la contract Belgia Spania și retur Belgia ( contract + grupaje ) , dar avem nevoie si pe trailere frigorifice Belgia - Franta - Olanda Germania )pana la Koln) , pauzele saptamanale se fac 90% la garaj nu pe parcarile de pe autostrazi , mentionam ca nu se face Anglia deloc. Avem nevoie de soferi cu experienta de minim 1 an lucrat pe Comunitate și obligatoriu un minim de limba engleza sau franceza , macar nivel începător . Salariul este de 2700 NET , se lucreaza deocamdata la prelata cursele fiind Belgia Spania cu retur Belgia la contract bobine metal + grupaje , in funcție de descărcări se mai merge si in Franta si cateodata Germania si Olanda . Soferul nu incarca si nu descarca doar foarte foarte rar unde va fi neaparat nevoie, trebuie doar decopertat pentru încărcare/descărcare . Se respecta programul de condus dar se respecta pauzele zilnice de 9 si 11 ore dar si cele saptamanale de 24 ore respectiv 45 ore , nu se depasesc nici cele 90 ore la 2 saptamani !!! Se lucreaza pe camioane MAN Euro 6 , fără Transix !!! perioada de lucru si de repaus se poate discuta la interviu dar minimum este 2 luni cu 2 saptamani repaus . Nu oferim transport Belgia -RO sau RO -Belgia se merge cu masina personala sau cu firme de transport persoane international. Avem garaj in Belgia unde parcam pe weekend cu dusuri si wc , la fel si la firma cu care colaboram din Spania Barcelona (Abrera) unde soferii au acces la dusuri si wc . Avem nevoie de 5 soferi care sa inceapa acum in Octombrie si de doua echipaje gata formate 5000 euro pe cabina.

Daca sunteti interesati dar si pentru alte detalii care poate le--am omis sunati de Luni pana Vineri intre 11:00 și 19:00 .Va rog frumos să nu sunați cu numar privat pentru că telefonul respinge automat apelurile cu numar privat (numar ascuns) , multumesc . Daca nu vorbiti si nu intelegeti macar un minim de engleza sau franceza va rog sa nu sunati pentru ca nu putem angaja fara un minim de engleza sau franceza , toate conversatiile incarcari/descarcari pe WhatApp se dau in limba engleza , multumim pentru intelegere.

Suntem o firma nou infiintata ,nu am mai avut nici un angajat pana acum . Dorim sa ne respectam soferii ei fiind motorul firmei , fara ei firma nu poate exista ,dorim ca impreuna sa crestem si vrem ca toti sa fim multumiti si fericiti ca intr-o familie .

Contactează utilizatorul

Angajam Sofer Tir la prelata Belgia -Spania-Belgia
Cristian
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 838816
Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici