Autentifică-te și aplică Intră în cont Trimite mesaj
JobZZ.ro

Ajutor-bucatar

Salariu confidenţial
ID 632521
Turism / Restaurante / Hoteluri | acum 2 săptămâni
Vaslui, Vaslui
Domeniu de activitate

Turism / Restaurante / Hoteluri

Cauti un loc de munca si esti pregatit de aventura?
Hai cu noi!

Suntem American Grill si facem cel mai bun burger din vestul Romaniei. Avem insa nevoie de tine pentru a ne ajuta sa facem treaba sa mearga si mai bine.

NU, nu suntem din Vaslui, suntem din Oradea!

DAAAR,
Te cautam pe tine, o persoana tanara, pregatita de aventura si dispusa sa te muti in cel mai frumos oras din Romania la ora actuala - Oradea. Nu o spunem doar noi, o spun bucurestenii, iesenii, timisorenii si chiar si clujenii.

Deasemenea, STIAI CA daca esti somer (si esti inregistrat la agenția teritoriala pentru ocuparea forței de muncă din zona ta) statul iti ofera un sprijin de pana la 900 de RON/luna pentru 3 ani de zile, daca esti dispus sa te muti si sa muncesti intr-un oras care se afla la peste 50 de km distanta de resedinta ta actuala???
Tare, nu?! Poti verifica aici toate detaliile despre acesta lege: https://www.avocatnet.ro/articol_44971/Cum-pot-cere-bani-de-chirie-%C8%99i-utilit%C4%83%C8%9Bi-%C8%99omerii-care-se-angajeaz%C4%83-in-alt-ora%C8%99-Prevederile-in-sfar%C8%99it-aplicabile.html
Ca si companie, pe langa un pachet salarial atractiv, iti punem la dispozitie asistenta noastra in vederea intocmirii dosarului pentru a putea beneficia de acest ajutor.

De ce ai nevoie ca sa te angajezi la American Grill?
Experienta? NU!
Studii superioare? NU!
De tot ce ai nevoie, este o atitudine proactiva, sa fii mereu cu zambetul pe buze, sa te imprietenesti rapid, sa iti placa sa lucrezi in echipa si sa fii deschis la schimbari si oportunitati.

Ce avem pregatit pentru tine?
Dincolo de un salariu atractiv si alte facilitati precum pregatire de specialitate, un loc de munca modern, un mediu de lucru dinamic si pozitiv, vrem sa te asiguram ca la American Grill ne pasa de angajatii nostri, mai mult decat de orice altceva, deoarece stim ca fara ei, ceea ce facem, ar fi imposibil. Asa ca, te asteptam sa ni te alaturi!

Primul pas pe care il ai de facut este sa ne trimiti CV-ul tau pe adresa: contact@americangrill.ro iar pentru orice alte informatii iti stam la dispozitie la numarul 0744 779195

HAI CU NOI!

Distribuie pe Facebook

Contactează utilizatorul

Ajutor-bucatar
Bogdan
ID 632521
Găsește candidatul ideal
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici